spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTrei egaluri pentru Pandurii în Antalya! Ce spune antrenorul echipei după aceste...

    Trei egaluri pentru Pandurii în Antalya! Ce spune antrenorul echipei după aceste rezultate

    Pandurii Târgu-Jiu a remizat în toate cele trei meciuri amicale disputate până acum în cantonamentul din Antalya. Ultima partidă a fost disputată contra unei echipe de liga a doua din Rusia, scorul fiind de 0-0.

    panduriiÎn primul meci amical disputat la Belek, Pandurii a remizat, scor 1-1, cu locul 11 din Rusia, FC Anzhi. Tot un rezultat de egalitate a fost obţinut de formaţia gorjeană şi în următoarele meciuri, respectiv contra echipei Krylya Sovetov Samara, locul 12 în prima ligă din Rusia, scor 2-2, şi cu FC Neftekhimik Nizhnekamsk, o echipă din liga secundă a Rusiei. De data aceasta gorjenii nu au reuşit să marcheze nici un gol.

    Stoican, încrezător

    AMICAL-4După aceste rezultate, Flavius Stoican, antrenorul Pandurilor, s-a arătat încrezător în formaţia sa. „Ca şi nivel suntem în creştere, sper să facem lucruri din ce în ce mai bune, sunt încrezător în aceşti tineri şi în toţi jucătorii din lot, chiar dacă unii dintre ei nu mai sunt copii, cu toţii au acum nevoie de încredere, pentru că Liga I oferă celor care nu au jucat foarte multe meciuri oportunitatea de a demonstra că pot să fie la un nivel bun şi pot să joace de la egal la egal cu celelalte echipe care sunt bine cotate sau, ca să zic aşa, mai omogene decât noi. Nu e uşor să facem o echipă omogenă din jucători care nu au evoluat prea mult împreună sau deloc, ştie toată lumea că e greu dar, important este că eu cred că într-un timp relativ scurt putem să fim într-adevăr o echipă! Din punctul meu de vedere, cred că o echipă poate să dărâme individualităţile de la celelalte echipe, Vorbesc din punct de vedere al grupului, şi chiar dacă alte echipe sunt ca şi omogenitate peste noi, la momentul acesta eu cred că într-un timp scurt putem să ne batem de la egal la egal cu acele echipe. Nu e uşor, dar nu este nici imposibil să facem o echipă bună! Nu este o reţetă a succesului care să spună că îţi trebuie o anumită perioadă de timp dar cu cât timpul e mai lung ai şi şanse mai mari de reuşită. Suntem într-o situaţie în care timpul ne presează, dar asta nu înseamnă că ne dăm bătuţi”, a declarat antrenorul Flavius Stoican, citat de site-ul panduriics.ro.

    Gorjenii vor susţine astăzi şi mâine alte două meciuri amicale contra primelor echipe din Liga I – Polonia, iar ultima partidă programată este pe 26 ianuarie.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: