spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTrei ex-panduri, titulari la naţională

    Trei ex-panduri, titulari la naţională

    Cristi Săpunaru, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii au fost titulari pe Saint Denis pentru România în meciul cu Franţa, scor 1-2. Toţi trei sunt foşti panduri şi au avut o evoluţie remarcabilă contra „cocoşilor”, însă neşansa a fost de partea românilor, aceştia primind golul decisiv în minutul 89.

    sport-03-13

    Cei trei ex-panduri au fost integralişti în duelul cu Franţa, iar la final toţi erau trişti. „Nu cred că meritam să pierdem, nu meritam să luăm acel gol. Lumea se aştepta să ne facem de râs, n-a fost aşa. A fost un meci plăcut publicului, regretăm că n-am scos măcar un punct din primul meci. Am jucat contra unor jucători valoroşi, Franţa este favorită la câştigarea trofeului. Cred că trebuie să fim supăraţi că nu am reuşit măcar un egal, pentru că am jucat bine. Ne-am ridicat la nivelul Franţei. Trebuie să jucăm la fel şi cu Elveţia şi Albania şi să ne calificăm mai departe, pentru că această ţară merită o echipă în fazele finale ale competiţiei. O să ne luptăm pentru fiecare punct şi sper să ne calificăm”, a declarat Cristi Săpunaru după eşecul din Franţa.

    Miercuri, duel cu Elveţia

    Pentru naţionala noastră urmează meciul cu Elveţia, joc programat miercuri de la ora 19.00. Acest duel este al doilea din grupă pentru ambele combatante, miza jocului fiind extrem de mare, cine câştigă ia o opţiune serioasă pentru calificarea mai departe la Euro.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: