spot_img
11.7 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTrei puncte ca aerul !

    Trei puncte ca aerul !

    Pandurii: Mingote – Pleaşcă (83 Cardoso), Viera, Chiricheş, Grecu – Popete (61 Avramescu), Pintilii, Vranjes – Apostu, Lemnaru (46 Nistor), Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.
    CFR: Nuno Claro – Panin (58 Nicoară), Cadu, Nuno Diogo, Rada – E. Kone (65 Buş), Kivuvu, Peralta, Hora (58 Batin) – Bastos – Bud. Antrenor: Alin Minteuan
    Cartonaşe galbene: Vranjes (48), Avramescu (87) / Nuno Diogo (77), Buş (93)
    Au arbitrat: Al. Deaconu – S. Gheorghe, Vl. Bârleanu.
    Stadion „Municipal” (Severin), spectatori 4.000

    Pandurii era condamnată să câştige contra campioanei CFR Cluj pentru a mai păstra şanse de salvarea de la retrogradare. Săptămâna decisivă, aşa cum a catalogat-o Petre Grigoraş a început bine pentru olteni. Rămân acum alte două meciuri extrem de importante, la Universitatea Craiova şi apoi acasă cu Victoria Brăneşti. Adică, două finale, două partide extrem de importante contra unor echipe cu care ne batem la evitarea retrogradării. Înaintea celor două meciuri am săltat peste linia retrogradatelor.
    În meciul de ieri după-amiază de la Severin, campioana CFR Cluj a arătat ca o echipă modestă. Doar numele de campioni a fost de speriat pentru că în teren trupa ardeleană a fost lipsită de vlagă în prima parte. Vioara întâi a fost Pandurii, o echipă care a alegat mult după gol. Izbăvirea a venit în ultimul minut al actului, atunci când Valentin Lemnaru venit de la duşmanii CFR-iştilor, U Cluj a reuşit să trimită mingea în poartă dintr-un blocaj din careul mic. Până atunci, oltenii rataseră alte bune ocazii prin Stromajer, şut din marginea careului scos de Nuno Claro, dar şi prin centrarea-şut al lui Popete care l-a întins la maxim pe acelaşi portar ardelean. De partea opusă, Bud nu a nimerit cadrul porţii lui Mingote, şi cam atât.
    În partea a doua echipa mai bună a rămas Pandurii. Ceva mai precauţi oltenii au ştiut că pentru a câştiga e nevoie şi de alergătură, aşa că ai făcut un mic pas înapoi. Aparent CFR-ul a preluat conducerea însă în minutul 62 gorjenii au dat lovitura. După un corner executat de Nistor, Viera a reluat cu capul din 8 metri, mingea s-a dus în transversală de unde a revenit la Stojan Vranejs care a reuşit să facă 2-0 pe tabelă printr-o lovitură de cap. A fost primul gol marcat de bosniac în tricoul pandurilor. Din acel moment a venit căderea gazdelor. Trupa lui Grigoraş s-a retras în apărare, iar în minutul 70 Bastos a redus din handicap. Gazdele au mai marcat o dată prin Lemnaru, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side. Oaspeţii puteau egala în minutul 83, dar Mingote a salvat mingea trimisă cu capul de Buş.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: