spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTrei transferuri care ar putea schimba fotbalul mondial în 2022

    Trei transferuri care ar putea schimba fotbalul mondial în 2022

    sursă foto: unsplash.com

    Fereastra de transferuri din iarnă este rareori spectaculoasă, urmând ca mutările cu adevărat extraordinare să fie făcute în vară. Cu toate că presa urmărește fiecare mișcare de mercato și în ianuarie, cu toții știm că transferurile importante vor veni începând cu iunie. Iar vara lui 2022 se anunță a fi una cu adevărat spectaculoasă din acest punct de vedere. Am putea avea parte de trei transferuri care vor schimba peisajul fotbalistic în mod semnificativ. 

    Ar fi al doilea an consecutiv în care vor avea loc transferuri senzaționale, după ce Messi a mers la PSG și Cristiano Ronaldo la Manchester United în 2021. Citește în continuare pentru a afla care vor fi transferurile cheie de urmărit. Pentru cei pasionați de pariuri sportive pe fotbal, se anunță un sezon 2022/2023 cu adevărat spectaculos, iar Sportingbet.ro oferă variante excelente pentru cei care vor să se orienteze în funcție de ce transferuri vom avea la vară.

    1. Kylian Mbappe la Real Madrid

    Probabil cel mai previzibl transfer din 2022. Toate indiciile duc spre plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG. Francezul a recunoscut că a cerut să plece chiar de vara trecută, însă în cele din urmă conducerea parizienilor nu a fost de acord. Contractul său expiră chiar în această vară, astfel că el ar putea pleca chiar liber de contract. Nu este niciun mister unde – Mbappe vrea la Real Madrid iar clubul spaniol îl dorește pe francez. Mbappe este înlocuitorul perfect pentru Karim Benzema pe Santiago Bernabeu, iar Florentio Perez știe asta și tocmai de aceea va face tot posibilul să îl aducă pe francez în capitala Spaniei.

    2. Erling Haaland la FC Barcelona

    Erling Haaland este, alături de Mbappe, unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lume la ora actuală. Joan Laporta, președintele catalanilor, a confirmat că va încerca să îl aducă în vară și odată cu sosirea norvegianului pe Camp Nou, am putea avea parte de un nou duel în Spania de tipul “Messi vs Ronaldo”: Mbappe vs Haaland va fi rivalitatea care va domina următorul deceniu în lumea fotbalului, iar Real Madrid și Barcelona vor fi din nou în atenția publicului.

    3. Harry Kane la Manchester City

    Manchester City este deja o forță redutabilă chiar și fără un atacant veritabil pe teren. Cu toate acestea, Guardiola va încerca cu siguranță să aducă unul vara viitoare și dacă Haaland va alege Barcelona, atunci este posibil ca cetățenii să se orienteze, din nou, către Harry Kane. Ar fi ultima șansă a marelui atacant englez să prindă un transfer la City și dacă ambele părți își doresc, atunci cu siguranță că transferul va avea loc. Depinde însă de ce își dorește Guardiola. Cu toate acestea, pare că Harry Kane ar putea să fie jucătorul care va aduce în sfârșit și trofeul UEFA Champions League pe Etihad Stadium. 

    Așadar vara lui 2022 se anunță una cu adevărat spectaculoasă în lumea fotbalului iar peisajul fotbalistic ar putea să fie schimbat radical la sfârșitul lui august.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: