spot_img
19.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTrial la Târgu-Jiu

    Trial la Târgu-Jiu

    Eugen Pârvulescu spune: „Cristi Pustai vrea să vadă tot fondul nostru de jucători”

    Oficialii echipei Pandurii au decis să pună punct vacanţei. De astăzi începe munca pentru stagiunea care va debuta în iulie, gorjenii urmând să joace în Liga 1, Cupa României şi Europa League. Primul meci oficial al pandurilor din sezonul 2013-2014 va fi în cupele europene. Până la acea perioadă cu meciuri, Cristi Pustai trebuie să-şi încarce echipa din punct de vedere fizic şi să o pregătească din punct de vedere tehnico-tactic să nu se facă de râs în Europa sau în campionatul intern. De astăzi şi până joi inclusiv, Cristi Pustai va vedea la lucru jucătorii gorjenilor care în ultimul an au jucat în altă parte. „Va fi o perioadă de probă, iar în urma trialului de la Târgu-Jiu antrenorul va decide pe cine păstrează în lot. Cristi Pustai vrea să vadă tot fondul nostru de jucători”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. Trebuie spus că oltenii vor organiza joi un meci şcoală la care sunt aşteptaţi şi alţi oficiali de la alte echipe care vor urmări jucători ai oltenilor.

    Mulţi la probe

    Cristi Pustai şi-a încheiat vacanţa. De astăzi după-amiază de la ora 18.00, antrenorul va conduce prima şedinţă de pregătire. Sub comandă nu vor fi jucătorii care au calificat Pandurii în Europa ci jucătorii care au evoluat în alte părţi anul trecut. „Antrenorul echipei noastre, Cristian Pustai vrea să-i vadă la lucru pe toţi jucătorii care sunt legitimaţi la Pandurii. Şi are ce să vadă pentru că am avut jucători împrumutaţi în Liga 1 la Severin, Cluj sau Iaşi. De unii s-a convins, pe alţii vrea să-i vadă la lucru. Vor veni Brata şi Tătaru, ambii cu evoluţii constante la Severin, va mai veni şi Ciucur care a jucat la CSMS Iaşi, Mbella şi Ignea, Voinea dar şi alţi jucători”, a mai declarat Pârvulescu. Trebuie menţionat faptul că târgujienii vor dori să testeze şi mai mulţi juniori, în special din propria pepinieră. „Nu ne dezicem şi în continuare acordăm o atenţie sporită tinerilor. Şi avem câţiva în curtea noastră care sunt de mare perspectivă. Am discutat şi cu Cristi Pustai şi am decis ca la acest trial să îi cooptăm şi pe cei tineri. Este normal să ne intereseze viitorul, şi de aceea am decis să chemăm câţiva tineri la trial”, a mai punctat Pârvulescu. La acest trial vor mai veni: Cocină, Piţian, Negrescu, Şendroiu, Trifu, Unguru sau Lupu.

    Buleică i-a convins

    Iniţial gorjenii l-au pus pe listă şi pe Alin Buleică, însă acesta a trecut testul în urma evoluţiei avută la Universitatea Cluj. Jucătorul adus liber de contract în iarnă nu mai are nevoie de probe, Cristi Pustai fiind convins de calităţile mijlocaşului dreapta după evoluţia de la Cluj a lui Buleică. În retur, Buleică a reuşit să marcheze patru goluri pentru Universitatea Cluj, iar gorjenii deja l-au inclus în lotul cu care va fi abordat sezonul viitor. „Alin Buleică este jucătorul nostru, el va face parte din lot pentru ediţia viitoare de campionat. Cristi Pustai l-a urmărit la Universitatea Cluj şi s-a convins”, a mai menţionat Pârvulescu.

    Sita cerne joi

    Totul în această perioadă va culmina cu un meci şcoală. Antrenorul pandurilor speră să încropească două echipe care joi să joace un meci în urma căruia se vor decide multe. „O să mai vină şi alţi jucători. Vine un băiat de la Liga a III-a, Zaharia se numeşte. Mai vine şi atacantul de la Minerul Motru, Răduca. Încercăm să vedem cât mai mulţi jucători, de aceea e un trial. Cu câţi sunt mai mulţi cu atât e mai bine pentru echipă. Va fi şi acel trial de joi, un meci la care şi-au anunţat prezenţa mai mulţi oameni de fotbal pentru a vedea ce tineri avem aici. O să vină şi Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, o să vină şi antrenorul de la Minerul Motru, Ştefan Nanu ca să vadă ce i-ar trebui de la noi”, a punctat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: