spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTurneu amical de handbal în Sala Polivalentă din Târgu Jiu

    Turneu amical de handbal în Sala Polivalentă din Târgu Jiu

    Un turneu amical de handbal va avea loc în perioada 14-16 ianuarie în Sala Polivalentă din Târgu Jiu. Patru echipe vor participa la acest turneu: CSM Târgu Jiu, CSM București 2, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești.
    Expertul secției de handbal al CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, a anunțat vă este o ocazie bună pentru testarea echipei noastre deoarece toate formațiile participante sunt foarte bune și se luptă pentru promovare: „La turneu vor participa echipe foarte bune care se luptă și ele pentru promovare în Liga Florilor. Va fi un turneu foarte puternic. Este ultimul test pentru a le vedea pe fete la ce nivel se află și să observăm unde mai trebuie să lucrăm“.

    Programul echipei CSM Târgu Jiu

    Dan Ilieș a prezenta și programul formației noastre: „Va fi câte un meci pe zi, fiecare echipă. Turneul va fi deschis de noi, vineri, de la ora 17.00, care vom juca cu CSM București, iar sâmbătă vom juca cu CSM Slobozia, iar duminică vor disputa ultimul meci cu CS Activ Prahova Ploiești“.

    Accesul spectatorilor este gratuit

    Accesul la toate meciurile din cadrul turneului este gratuit și se va face conform hotărârii CNSU Nr. 112 din 07.12.2021, respectând următoarele aspecte:
    1. „Organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, poate fi realizată, doar în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție”.
    2. Participarea este permisă doar pentru:
    – persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
    – persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
    – persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: