spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTurneu de handbal la Târgu Jiu

    Turneu de handbal la Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu va organiza la finalul acestei săptămâni un puternic turneu de handbal feminin. Turneul va fi gazduit de Sala Sporturilor din Târgu Jiu în perioada 27-29 august și va purta denumirea de Memorialul „Mircea Pașek”. Competiția va fi la prima ediție. Vineri, 27 august, de la ora 19.00, va avea loc și prezentarea lotului echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu.

    La startul turneului organizat de clubul gorjean vor lua parte, pe lângă formația gazdă, CSM Târgu Jiu, echipele CSU Cluj Napoca, CSU Oradea și CSM Corona Brașov.Din păcate, la începutul lunii august a acestui an a încetat din viață fostul mare antrenor de handbal Mircea Pașek. Un antrenor de clasă, cu o experiență de aproape patru decenii în lumea bună a handbalului de mare performanță. Mircea Pașek și-a pus fără îndoială amprenta asupra handbalului gorjean, fie din postura de antrenor principal al echipei Energia, fie ca director tehnic al grupării gorjene. Generații întregi de handbaliști au evoluat sub bagheta renumitului antrenor. De remarcat că actualul coordonator al secției de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, dar și toți antrenorii secției de handbal de la ora actuală: Liviu Andrieș, Adrian Eremia, Andrei Enache, Vali Popescu, au fost sub comanda profesorului Mircea Pașek.

    În semn de prețuire pentru contribuția adusă handbalului gorjean, dar și pentru a cinsti memoria unui om dedicat în totalitate acestui sport, oficialii clubului gorjean au luat decizia de a organiza o competiție amicală de handbal în amintirea antrenorului Mircea Pașek.

    „În acest weekend vom organiza un turneu de handbal, prima ediție a Memorialului „Mircea Pașek”. Am ales să denumim astfel turneul în memoria profesorului Mircea Pașek, un om deosebit din toate punctele de vedere. Mircea Pașek a fost un antrenor pasionat de handbal, un profesionist desăvârșit, care a avut o contribuție importantă în dezvoltarea handbalului gorjean. Pe domnul profesor Mircea Pașek l-am respectat enorm, atât ca antrenor, dar mai ales ca om, de la care am avut multe lucruri bune de învățat!” a transmis Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu:

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: