spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTurneu puternic de baschet la Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu își va...

    Turneu puternic de baschet la Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu își va prezenta lotul

    CSM Târgu Jiu va organiza în perioada 10-12 septembrie, în Sala Sporturilor, un puternic turneu de baschet masculin cu participarea echipelor din Liga Națională, Steaua București și SCM U Craiova. Cu ocazia acestui turneu de meciuri amicale va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda sezonul 2021-2022.

    „La turneul organizat de clubul gorjean și-a anunțat participarea și gruparea bulgară Akademic Plovdiv. Din cauza numeroaselor probleme de lot pe care le întâmpină în această perioadă echipa din Bulgaria, oficialii clubului bulgar au decis să nu mai participe la turneul de la Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat al CSM Târgu Jiu.

    „Va fi un turneu bun pentru echipa noastră“

    Fanii echipei din Târgu Jiu pot vedea la lucru, pentru prima dată, noul lot al gorjenilor. Cu ocazia acestui turneu de meciuri amicale va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda noua stagiune.

    „Ne bucurăm că suporterii gorjeni vor avea, din nou, acces în Sala Sporturilor, la meciurile de baschet. Fanii echipei vor avea parte și de prezentarea lotului cu care clubul nostru va aborda sezonul 2021-2022. Îi așteptăm cu drag să fie alături de noi și le facem invitația de a veni în număr cât mai mare la sală să se bucure de baschet!”, a spus Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu.

    Prezentarea lotului va avea loc înaintea meciului cu Steaua București, programat vineri, 10 septembrie, de la ora 19.00.

    Adrian Roșu consideră cele două meciuri pe care CSM Târgu Jiu la va disputa vor fi extrem de utile: „Va fi un turneu bun pentru echipa noastră, cu două meciuri extrem de utile. Craiova și Steaua vor fi fără îndoială două echipe tari și în sezonul viitor, iar noi sper să facem față cu brio. Vom vedea exact unde suntem după perioada precompetițională și ce trebuie să schimbăm sau să menținem”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: