spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUltima săptămână de pregătire la Liga a III-a

    Ultima săptămână de pregătire la Liga a III-a

    Săptămâna viitoare reîncepe Liga a III-a, iar Minerul Motru trage la promovare

    La finalul săptămânii viitoare, mai exact peste nouă zile reîncepe fotbalul şi de la nivelul Ligii a III-a. Pregătirea e pe ultima sută de metri, echipele fac ultimele retuşuri iar lumea a început să facă obişnuitele calcule. În acest moment, Minerul Motru e cea mai bine clasată echipă, trupa antrenată de Ştefan Nanu ocupând locul întâi în seria a IV-a. Inevitabil, minerii se gândesc la promovare…

    Ambiţii la Motru

    În această pauză de iarnă, comisiile federale au schimbat clasamentul în Liga a III-a, seria a IV-a. Astfel, trei echipe au fost penalizate cu câte patru puncte fiecare pentru neachitarea unor datorii către jucători, astfel că ierarhia a suferit modificări substanţiale. Minerul Motru, prin conjunctura situaţiei a ajuns pe primul loc în serie, şi asta după ce echipa Flacăra Făget a fost penalizată cu patru puncte pentru neachitarea drepturilor salariale către jucătorul Daniel Ghindeanu. „Aşa este, suntem pe primul loc, însă să ştiţi că nu ne bucurăm extraordinar de mult. Eu nu sunt adeptul punctelor câştigate pe la comisii, însă trebuie ca regulamentele să fie respectate. Punctele se câştigă pe teren, acesta este punctul meu de vedere. Acum, celor de la Făget, echipă care era pe primul loc li s-a luat patru puncte şi cred că în mod normal chiar dacă şi-au rezolvat problema u ar trebui să-şi reprimească punctele înapoi”, a declarat ieri directorul sportiv al minerilor din Motru, Mihai Cernica. Acesta a mers mai departe şi a menţionat faptul că echipei nu i s-a pus un obiectiv clar. „Noi ne pregătim să jucăm fotbal. Ce va fi vom vedea, însă e clar că nu ne vom da la o parte în vreun meci. abordăm fiecare meci la victorie, sper ca la final să fim pe acelaşi loc pe care îl ocupăm acum”, a mai adăugat Mihai Cernica. La finalul anului trecut, oficialii Minerului Motru anunţau cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de existenţă că anul acesta echipa va promova. „La vară vom sărbători revenirea noastră în Divizia B. acolo ne este locul”, spuneau conducătorii echipei motrene.

    Linişte la ceilalţi

    Celelalte trei echipe din Gorj care activează la nivelul Ligii a III-a nu au obiective majore în acest sezon. Astfel, Jiul Rovinari, Pandurii II şi Minerul Mătăsari nu au emoţii cu supravieţuirea în Liga a III-a, cele trei echipe având ca scop doar o clasare mai sus în clasament. Cea mai bine clasată din cele trei este Jiul Rovinari, locul patru, urmată de Pandurii II pe locul cinci şi Minerul Mătăsari pe locul şase.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Prins furând

    „Jefuit” de soție

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: