spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUltimatum pentru jucătorii de la Pandurii

    Ultimatum pentru jucătorii de la Pandurii

    Administratorul special de la Pandurii, Marin Golea a anunţat că ieri a fost ultima zi până la care jucătorii ar fi trebuit să ia o decizie cu privire la noile grile de salarizare. Astfel, acesta a precizat că fotbaliştii care nu vor fi de acord să semneze pentru diminuarea salariilor, vor fi nevoiţi să rezilieze contractele cu clubul gorjean.

    Ultimatum pentru jucătorii de la Pandurii

    Jucătorii vor fi notificaţi prin poştă privind reducerea salariilor, a anunţat Marin Golea. Acesta susţine că unii dintre jucători au o datorie morală faţă de Pandurii. „O parte dintre jucători, cei care au salariile asigurate până pe 10 ianuarie, atunci când în club se va vira o sumă de bani de 600.000 de euro, au datoria morală să continue activitatea. O altă parte, care au primit avans în momentul în care s-au instalat aici, au aceeaşi datorie morală. Le-am explicat că nu trebuie să se lase influenţaţi de impresari. Ei trebuie să-şi facă datoria faţă de club, au o fişă a postului, o anexă profesională unde au şi obligaţii, nu numai drepturi. Eu sper să înţeleagă astăzi ( n.r. marţi) pentru că e ultima zi când mai discutăm cu dumnealor, dacă nu, îi notificăm prin poştă, privind salariile pe care intenţionăm să le acordăm şi în acest caz se consideră că tacit au acceptat pentru că în fiecare zi am discutat şi trebuie să-şi continue activitatea. Cine nu doreşte, vine şi reziliază cu noi. Sunt şapte jucători indecişi”, a declarat, ieri, Marin Golea.

    Primul dintre jucătorii care a acceptat aceste măsuri dispuse de şefii clubului a fost Andrei Piţian. Unguruşan, Grecu, Herea şi Valentin Munteanu nu şi-au dat acordul pentru a semna noile contracte cu clubul şi s-au antrenat separat de restul lotului. În locul celor absenţi de la pregătire au fost convocaţi în lotul primei echipe cinci jucători tineri de la echipa a doua. Singurul jucător care a ales până acum să rezilieze contractul cu clubul Pandurii Târgu-Jiu este Christian Obodo. Acesta a plecat luni din țară.

    În ciuda problemelor financiare pe care le traversează clubul de fotbal, Marin Golea susţine că se poate face performanţă chiar şi în aceste condiţii.

    Te-ar mai putea interesa

    7 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: