spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUltimul meci pentru Energia !

    Ultimul meci pentru Energia !

    Gorjenii vor evolua marți seara contra celor de la Mediaș în ultimul joc din 2014

    Marți seara de la ora 19.00, Energia va juca în ultimul meci al turului pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida se anunță a fi una grea pentru ambele echipe, acestea venind după eșecuri usturătoare în ultima etapă. Dacă Energia a pierdut la Mureș la 21 de puncte, cei de la Mediaș au cedat inexplicabil acasă la o diferență asemănătoare în fașa celor de la Timba, un adevărat șoc al campionatului. Astfel, la final de an, ambele încearcă să mai îndrepte cât se poate din situație…

    Echipa de baschet Energia mai are un meci de jucat, marți acasă cu Gaz Metan Mediaș după care va intra în vacanța de iarnă. Doar o săptămână vor avea liber elevii lui Constantinides pentru că ei se vor reuni pe data de 31decembrie în vederea reluării pregătirii urmând ca 5 zile mai târziu să înceapă din nou seria de meciuri.
    În acest moment, echipa olteană este stoarsă de puteri, parcursul european lăsându-și amprenta asupra evoluției din ultimele etape. „S-a acumulat evident o stare de oboseală”, se plânge secundul Claudiu Alionescu. Dar, cu toate astea, cei de la Energia vor să strângă rândurile și să câștige meciul din seara de Pițărăi. „Este primordial să câştigăm cu Mediaş. Vrem victoria la ultimul meci din acest an acasă. Ei au avut un rezultat surprinzător etapa trecută, au pierdut acasă cu Timba după ce bătuseră la Steaua. Dacă nu suntem concentrați și nu abordăm meciul cum trebuie vom avea viață grea. Gaz Metan Mediaș este o echipă surpriză”, a declarat Claudiu Alionescu. Acesta s-a ocupat personal să studieze jocul echipei din Mediaș. Echipă incomodă, agresivă, au jucători străini care ştiu campionatul nostru. Gaz Metan are jucători buni, așa că ne așteaptă un meci greu cu ei. La Mediaș joacă și fratele lui Stefan Nikolic”, a mai spus Alionescu.

    Doar victoria îi interesează

    Nu doar banca tehnică vrea cele două puncte din meciul de astăzi ci și conducerea clubului. „Acordăm o atenție sporită meciului de marţi de la ora 19.00 contra lui Gaz Metan Mediaş. Cei de la Mediaș au avut evoluții bune, dar au pierdut cu Timba în ultima etapă, întâlnim o echipă rănită, e un meci greu, un meci care nu trebuie pierdut și așteptăm lângă echipă și suporterii care să ne încurajeze. În deplasare nu reușim să ne exprimăm cum ar trebui”, a declarat președintele clubului, Alin Bădescu.

    Cod roșu: pierd la scor

    Cei de la Energia traversează o perioadă neagră din punct de vedere al rezultatelor. Trei eșecuri în ultima săptămână la scoruri mai mari de 20 de puncte au căzut greu gorjenilor. „Din toate discuţiile cu banca tehnică se pare că este vorba de o cădere venită pe fondul oboselii fizice şi a programului aglomerat. Suntem îngrijorați de amploarea scorului. Nu este ceea ce mă aşteptam, proporţiile scorului sunt prea mari. Sunt trei eşecuri la rând. Am discutat, oarecum din cele spuse de antrenor şi modul evoluţiei scorului se vede că e vorba de oboseală”, a mai spus șeful Energiei, Alin Bădescu.

    Jucării de pluș pentru copii

    La meciul din această seară intrarea spectatorilor va fi liberă. Spectatorii au fost rugați să vină la sală cu jucării de pluș care la începutul meciului vor fi aruncate pe parchetul Sălii Sporturilor. „Gorjenii sunt invitați să vină la meci cu câte o jucărie de pluș care urmează să ajungă la copiii cu probleme sau fără familii, în prag de sărbători. Este o acțiune care a devenit tradiție în Sala Sporturilor de la Târgu-Jiu, cu jucării adunate în preajma sărbătorilor de iarnă. Baschetbaliștii și handbaliștii Energiei vor dona apoi jucăriile colectate copiilor cu probleme din Târgu-Jiu. Intrarea la acest meci este liberă ….Veniți să susținem Energia și nu uitaţi acasă jucăriile de pluş!”, se aerată într-un comunicat de presă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: