spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUn jucător străin a revenit la Pandurii, în timp ce alţi trei...

    Un jucător străin a revenit la Pandurii, în timp ce alţi trei au plecat! Grig rămâne

    Trei jucătorii de la Pandurii au decis să plece de la echipă, nefiind de acord cu măsurile luate de membrii asociaţi ai clubului. În acelaşi timp, mijlocaşul croat Filip Mrzljak s-a întors la Pandurii. Jucătorul de 23 de ani părăsise echipa la mijlocul lunii septembrie, iar vineri a revenit la antrenamente. „Acesta a purtat discuţii cu conducerea clubului şi începând de azi (n.r. vineri) se pregăteşte din nou sub comanda antrenorului Petre Grigoraş”, se arată pe site-ul Pandurilor.

    Pandurii

    Deşi jucătorii au primit o parte din bani, situaţia rămâne în continuare delicată. În aceste condiţii, 3 fotbalişti şi-au încheiat socotelile cu Pandurii. Este vorba de Christian Obodo, Gordan Bunoza şi Jordy Buijs care şi-au reziliat contractele, neacceptând măsurile impuse la club, cu salarii lunare de aproximativ 1.000 de euro.

    Grigoraş optimist: „Nu voi pleca!”

    Înaintea meciului cu Astra, tehnicianul pandurilor, Petre Grigoraş a anunţat că nu va părăsi echipa, deşi în ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult de plecarea sa şi a preşedintelui Narcis Răducan. „Am spus că nu voi pleca, voi încerca să merg până la capăt, până când se vor diminua toate şansele de a încerca să redresăm echipa asta. Eu sunt cel mai optimist dintre toţi, totuşi sper ca echipa să nu dispară, iar eu vreau să fiu unul dintre cei care pun umărul la revenirea ei şi la menţinerea ei măcat în prima ligă”, a declarat Grigoraş într-o conferinţă de presă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: