Acasa / Headlines / Un nou premiu important pentru sportivul Mihăiță Pleșea
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Un nou premiu important pentru sportivul Mihăiță Pleșea

Un tânăr din Târgu-Jiu a ajuns unul dintre cei mai buni culturiști! Târgujianul a reușit să ajungă la această performanță în doar patru ani de zile de când practică acest sport.

În urmă cu doi ani și jumătate, Mihai Pleșea a participat la primul concurs de culturism de nivel național la care a câștigat locul I. Zilele trecute, Mihăiță Pleșea a participat la o competiție internațională: Grand Prix Pro Nutrition 2017 -70 kg, internațională de juniori. „Este un rezultat mulțumitor. Am reușit să ocup locul 2 din 25 de concurenți la o categorie internațională. Concursul organizat de Pro Nutrition este unul dintre cele mai tari concursuri din România. Ajuns la a IX a ediție, anul acesta cu peste 450 de concurenți și au participat sportivi din Irak, Iran, Ungaria, Bulgaria și Polonia nivelul fiind foarte ridicat”, a spus Mihăiță Pleșea.

 
 
 
 
 
 

Planuri pentru viitor

Anul acesta, principala prioritate a sportivului Mihăiță Pleșea este campionatul mondial de juniori. „Pentru prima dată în istoria culturismului, România este țara gazdă a unui campionat mondial. Campionatul mondial o să aibă loc la Bistrița între 11 și 13 noiembrie. Am fost selectat în lotul României pentru disciplina culturism juniori”, a mai spus Mihăiță Pleșea.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*