spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUn nou transfer important la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Un nou transfer important la echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal CSM Târgu-Jiu a reușit să perfecteze un nou transfer. Elena Cristina Sorina Popovici va apăra din acest sezon poarta echipei gorjene. Aceasta a evoluat sezoane bune în Liga Florilor. În vârstă de 31 de ani, Elena Cristina Sorina Popovici a evoluat în precedenta ediție de campionat pentru CSM Deva. Cristina Popovici a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu-Jiu.

    „Începe un nou capitol pentru mine și chiar sunt nerăbdătoare să începem acest sezon. Am ales CSM Târgu Jiu pentru că este un proiect handbalistic serios și mă bucur că fac parte din acest proiect. Este o nouă oportunitate pentru mine, pentru cariera mea. Îmi doresc să promovez în prima ligă. Experiența acumulată până în acest moment vreau să o transpun în beneficiul echipei din Târgu Jiu. Voi munci alături de noua mea echipă, împreună cu colegele mele, cu staff-ul tehnic, pentru realizarea obiectivelor propuse și cu siguranța vom face un sezon bun. Îmi doresc să fim sănătoase, unite și ambițioase și împreună să ne îndeplinim obiectivul stabilit“, a spus Cristina Popovici pentru site-ul Clubului Sportiv Municipal.

    Palmaresul Cristinei Popovici

    Cristina Popovici a început handbalul la București, la CSS 5 București, acolo unde și-a făcut junioratul. În 2009 a făcut pasul la Divizia A, unde a jucat pentru CSM Slobozia. După două sezoane la Slobozia, în 2011 a trecut la CSM Slatina. În 2014 a urmat transferul la Măgura Cisnădie. Pentru Cristina Popovici, perioada petrecută la Cisnădie, până în 2020, a fost una excepțională. Pe parcursul celor 6 sezoane petrecute la Măgura Cisnădie, Cristina Popovici a contribuit din plin la obținerea locului 3 în Liga Florilor cu echipa din Cisnădie, dar și un loc 4 în Cupa României. După Măgura Cisnădie, Cristina Popovici a trecut în a doua jumătate a sezonului trecut la CSM Deva și a contribuit la promovarea echipei în Liga Florilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: