spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUn nou transfer pe axa Steaua - Pandurii

    Un nou transfer pe axa Steaua – Pandurii

    Doru Bratu vine la Pandurii să se relanseze în carieră

    Despre Doru Bratu la Steaua nu se pot vorbi prea multe. A ţinut capul de afiş în trei rânduri. Prima dată când antrenorul Reghecampf l-a numit drept mai valoros decât Chiricheş, a doua oară când s-a accidentat şi a treia oară când a greşit grav într-un meci suspectat de mulţi ca fiind blat între Steaua şi Viitorul Constanţa. Din păcate pentru fundaş, el nu a făcut mulţi purici în Ghencea, ba chiar nu a prins prea des primul 11 al Stelei, având doar trei prezenţe în tricoul Stelei în decurs de un an şi ceva. Foarte puţin. Cum la steaua cerinţele sunt mari, Bratu a fost tras pe dreapta, iar Pandurii încearcă să-l resusciteze din punct de vedere fotbalistic. A devenit o obişnuinţă ca unii jucători de la Steaua să vină la Pandurii şi să se relanseze.

    Credit de la Pârvulescu

    Antrenorul Pustai a cerut transferuri, conducerea a început să se conformeze. Aşa se face că prima mutare în 2014 vine pe axa Steaua-Pandurii. Fundaşul Doru Bratu a ajuns la Pandurii şi asta pentru că Reghe nu-l mai vrea în Ghencea. Acolo nu a jucat mai deloc, aşa că a fost îndepărtat. Pandurii a sărit în ajutorul fotbalistului şi mijlocaşul a ajuns la Târgu-Jiu. „Doru Bratu s-a transferat deja. Nu va reveni la Concordia, ci va juca la Pandurii Târgu-Jiu. Consider că Doru este un fotbalist foarte bun, dar care a avut şi mult ghinion pentru că a avut parte de o accidentare gravă, a trebuit să-l operăm, după care a stat aproape un an de zile pe margine pentru a se recupera”, a comentat Reghe.

    Interesant este că deşi îl consideră un fundaş bun, Reghe nu a mizat pe Bratu. Dovada? Ajuns la Steaua în vara anului 2012, Bratu a jucat de doar trei ori în tricoul roş-albaştrilor. De două ori a evoluat anul trecut, şi o dată anul acesta. Culmea, meciul de anul acesta este contra amatorilor de la Avântul Bârsana! Gorjenii spun că venirea lui Bratu va însemna creşterea valorii echipei în defensivă. „E un jucător pe care îl urmăream de mai mult timp. Vreţi să vă spun că eu alături de Petre Grigoraş l-am vrut pe când era la Chiajna? De atunci l-am văzut. L-a luat Steaua ,nu am putut concura cu Steaua şi a ajuns acolo. Din păcate pentru el a avut şi ghinion, s-a accidentat iar în faţă a avut jucători de echipă naţională, Chiricheş, Gardoş sau Szukala. Cu Doru Bratu suntem în discuţii. Eu am mare încredere în el. A avut neşansa de a se accidenta, apoi a tras din greu şi cred că va fi un jucător cu care nu mă voi înşela. E un fotbalist foarte bun, un băiat de caracter. Am informaţii foarte bune despre el de la fiul meu care mi-a spus că se pregăteşte exemplar. În plus, e tânăr şi o vedeţi că ne va ajuta în realizarea obiectivului. Am şi discutat cu el, va fi un jucător de care ne vom folosi”, a declarat Pârvulescu.

    Multe afaceri

    Între Steaua şi Pandurii au avut loc mai multe afaceri în ultimul timp. Astfel, devenise un obicei ca jucătorii de valoare să plece de la Pandurii la Steaua, exemple fiind multe, Chiricheş, Stanca, Păcurar, Martinovic, Pintilii sau Matei. Mai nou, şi de la Steaua sunt direcţionaţi jucători spre Târgu-Jiu, gen Răduţ sau Doru Bratu.
    Rămâne de văzut care va fi rolul lui Bratu la Pandurii, dacă acest jucător va confirma.

    Îl dau pe Erico!?

    O posibilă explicaţie la transferul lui Bratu ar fi legată de o eventuală plecare a lui Erico de la Pandurii. Chiar preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu a anunţat această mutare. „În plus, credeţi că Erico va mai sta mult la Pandurii? Poate va sta cel mult până la vară… Sunt convins că şi cu Doru Bratu, în viitor, vom face o afacere bună”, a încheiat Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: