3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăSportUn nouă înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

Un nouă înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri, 18 ianuarie, confruntarea disputată la Piteşti, cu echipa gazdă, FC Argeş Piteşti, scor 88-73. Meciul a contat pentru etapa a-16-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin. În meciul de la Piteşti şi-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu şi baschetbalistul israelian Noam Weinberg. Cel mai bun om al gorjenilor a fost Dylan Frye, care a reuşit 19p în confruntarea de la Piteşti.

CSM Târgu Jiu a început partida din Sala Sporturilor Trivale cu următorul ”5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Andriy Agafonov, Noam Weinberg şi Octavian Ilie. Kresimir Basic l-a trimis în teren din primul minut pe israelianul cu paşaport românesc, Noam Weinberg, care şi-a făcut, astfel, debutul pentru CSM Târgu Jiu.

Primele trei reprize au fost câștigate de echipa gazdă, care a mai redus motoarele în ultima repriză, în care CSM Târgu Jiu a reușit să se impună.

„În momentele importante am cedat mingile foarte ușor“

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu, spune că meciul a fost pierdut ca urmare a mingilor pierdute: „Din păcate, mingile pierdute ne-au costat meciul, sau cel puțin un rezultat mai bun. În momentele importante am cedat mingile foarte ușor, dacă nu chiar într-un mod prostesc, iar în apărare, la minge, nu am fost destul de agresivi. Însă cum poți sa câștigi un meci cu 22 de mingi pierdute”.

Dylan Frye a reuşit un meci foarte bun în Trivale. Americanul a încheiat partida cu 19p, două recuperări şi 3 asisturi. A fost urmat de Shamiel Stevenson, care a totalizat 17p şi 9 recuperări. Căpitanul Porter Troupe a terminat meciul cu 12p, 4 recuperări şi două pase decisive. Thomas Kottas şi Andriy Agafonov au terminat meciul cu câte 9 puncte fiecare. Gorjeanul Octavian Ilie a încheiat meciul cu 5p, 3 recuperări şi 3 pase decisive. Bogdan Penciu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor reuşind 1p în confruntarea de la Piteşti. La debutul său la CSM Târgu Jiu, israelianul Noam Weinberg a petrecut pe parchet aproape 17 minute, timp în care a reuşit 3p şi 3 recuperări. ”Noam are nevoie de puțin timp pentru a se integra în angrenajul nostru, dar pentru primul meci a fost ok”, a fost prima impresie a antrenorului Kresmir Basic despre debutul lui Noam Weinberg.

Handbalist cu experiență, transferat la CSU „Constantin Brâncuși”

0
Clubul Sportiv Universitar „Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a anunțat revenirea unuia dintre jucătorii săi...

Ce își doresc profesorii din Târgu Jiu

0
Autoritățile din Târgu Jiu pregătesc noi proiecte pentru a accesa fonduri prin PNRR. De această...

O groapă de pe o stradă din Târgu Jiu, mai „dotată“ decât lucrătorii de la Edilitara

0
Lucrătorii societății Primăriei Târgu Jiu, Edilitara Public, care a fost dotată cu utilaje de ultimă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!