spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUn nouă înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Un nouă înfrângere pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    CSM Târgu Jiu a pierdut, miercuri, 18 ianuarie, confruntarea disputată la Piteşti, cu echipa gazdă, FC Argeş Piteşti, scor 88-73. Meciul a contat pentru etapa a-16-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin. În meciul de la Piteşti şi-a făcut debutul pentru CSM Târgu Jiu şi baschetbalistul israelian Noam Weinberg. Cel mai bun om al gorjenilor a fost Dylan Frye, care a reuşit 19p în confruntarea de la Piteşti.

    CSM Târgu Jiu a început partida din Sala Sporturilor Trivale cu următorul ”5”: Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Andriy Agafonov, Noam Weinberg şi Octavian Ilie. Kresimir Basic l-a trimis în teren din primul minut pe israelianul cu paşaport românesc, Noam Weinberg, care şi-a făcut, astfel, debutul pentru CSM Târgu Jiu.

    Primele trei reprize au fost câștigate de echipa gazdă, care a mai redus motoarele în ultima repriză, în care CSM Târgu Jiu a reușit să se impună.

    „În momentele importante am cedat mingile foarte ușor“

    Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu, spune că meciul a fost pierdut ca urmare a mingilor pierdute: „Din păcate, mingile pierdute ne-au costat meciul, sau cel puțin un rezultat mai bun. În momentele importante am cedat mingile foarte ușor, dacă nu chiar într-un mod prostesc, iar în apărare, la minge, nu am fost destul de agresivi. Însă cum poți sa câștigi un meci cu 22 de mingi pierdute”.

    Dylan Frye a reuşit un meci foarte bun în Trivale. Americanul a încheiat partida cu 19p, două recuperări şi 3 asisturi. A fost urmat de Shamiel Stevenson, care a totalizat 17p şi 9 recuperări. Căpitanul Porter Troupe a terminat meciul cu 12p, 4 recuperări şi două pase decisive. Thomas Kottas şi Andriy Agafonov au terminat meciul cu câte 9 puncte fiecare. Gorjeanul Octavian Ilie a încheiat meciul cu 5p, 3 recuperări şi 3 pase decisive. Bogdan Penciu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor reuşind 1p în confruntarea de la Piteşti. La debutul său la CSM Târgu Jiu, israelianul Noam Weinberg a petrecut pe parchet aproape 17 minute, timp în care a reuşit 3p şi 3 recuperări. ”Noam are nevoie de puțin timp pentru a se integra în angrenajul nostru, dar pentru primul meci a fost ok”, a fost prima impresie a antrenorului Kresmir Basic despre debutul lui Noam Weinberg.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: