spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUna dintre cele mai bune atlete ale lumii, la Tismana! A venit...

    Una dintre cele mai bune atlete ale lumii, la Tismana! A venit să caute viitori campioni!

    gabi-szabo-1gabi-szabo-2-tismanaGabriela Szabo s-a aflat în județul Gorj la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat. Sportiva declarată în anul 1999 ca fiind cea mai bună atletă a lumii a venit la Tismana pentru a căuta viitori campioni. Atleta de talie mondială este implicată în proiectul „Aleargă pentru România”, demarat pentru a promova mișcarea fizică.

    Concursul desfășurat la Tismana a avut ca scop identificarea viitoarelor stele ale atletismului românesc care să reprezinte România la competițiile de anvergură continentală și mondială. Cei selectionați vor avea posibilitatea să înceapă pregătirea atletică de specialitate cu antrenorul emerit Zsolt Gyongyossy, cel alături de care și Gabriela Szabo a cucerit medaliile olimpice și mondiale. În cadrul competiției au participat elevi cu vârste între 6 și 18 ani. Cei mici au alergat pe o distanță de 600 de metri, iar elevii de gimnaziu și liceu au parcurs 1.500 de metri.

    Festivitatea de premiere a câștigătorilor s-a desfășurat, conform programului, la Monumentul Eroilor din Tismana. Participanții au primit din partea organizatorilor câte un tricou personalizat și câte o medalie de finisher.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: