spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertUnul dintre cei mai experimentați baschetbaliști români a fost transferat de CSM...

    Unul dintre cei mai experimentați baschetbaliști români a fost transferat de CSM ârgu Jiu

    Titus Nicoară, unul dintre cei mai experimentaţi jucători români cu multe selecţii la nivelul echipei naţionale de seniori a României, este cel mai nou component al echipei din Târgu Jiu. Baschetbalistul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu formaţia gorjeană. În precedenta ediţie de campionat, Titus Nicoară a evoluat pentru Steaua Bucureşti.

    Titus Nicoară s-a născut pe 25 martie 1988, la Oradea. Noul baschetbalist al CSM Târgu Jiu este jucător de pozițiile 4-5, măsoară 2.03 metri şi a adunat o foarte mare experienţă la nivelul cupelor europene, are peste 400 meciuri disputate în Liga Națională și Cupa României, iar din acest punct de vedere transferul lui Nicoară, jucător cu un cv impresionant, este unul ce poate aduce un mare plus pentru gorjeni.

    „Venirea lui Titus ne bucură foarte mult. În primul rând va aduce un plus de experienţă în cadrul echipei noastre, iar în al doilea rând ne duce cu un pas mai aproape de ceea ce vrem să construim la Târgu Jiu. Este un jucător bine cunoscut în LNBM, ştim cu ce ne poate ajuta, ştim ce poate face pentru noi şi ce nu şi consider că se va plia perfect cu echipa noastră”, a spus Adrian Roşu, expert sportiv, coordonator secţia de baschet a CSM Târgu Jiu.

    Palmaresul lui Nicoară cuprinde două Cupe ale României, câștigate cu Gaz Metan Mediaș. De asemenea, are o finală de Liga Națională, disputată alături de CSM Oradea. El are o campanie în EuroCup, respectiv o participare la FIBA EuroBasket. De asemenea, a câștigat Campionatul European U18 masculin Divizia B. A evoluat, pe rând, pentru echipele U16, U18, U20, universitară și de seniori a României.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: