spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVacanţa pandurilor la final

    Vacanţa pandurilor la final

    Luni, în ultima zi de vacanţă a echipei, este aşteptat răspunsul oficial al lui Edi Iordănescu legat de viitorul său

    Antrenorul Edi Iordănescu a fost tot weekendul plecat în Franţa alături de familie, iar luni oficialii pandurilor aşteaptă răspunsul definitiv al antrenorului legat de viitorul său. Nu de alta, dar mâine va avea loc reunirea echipei Pandurii în capitală, iar echipa ar trebui să aibă antrenor principal până la reunire. Este o chestiune de ore până ce se va şti exact situaţia lui Edi Iordănescu, sursele dar mai ales membrii AGA au anunţat pe cale neoficială că Edi Iordănescu va continua să muncească la Târgu-Jiu.

    sport-01-13

    Totul s-a decalat cu o zi

    Iniţial reunirea pandurilor a fost stabilită pentru luni, 13 iunie, însă s-a decis amânarea cu o zi a reluării pregătirii. Motivul amânării ţine de reprogramarea pentru vizita medicală ce va fi făcută de jucători la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti. Cei de acolo i-au amânat cu o zi pe panduri, aşa că şi aceştia au decis să prelungească cu o zi vacanţa de vară. În plus, pentru cei superstiţioşi, ziua de 13 este una fatidică, aşa că reluarea pregătirii pe data de 14 iunie le pică şi superstiţioşilor ca o mănuşă.

    Dacă marţi pe 14 iunie va avea loc reunirea, a doua zi, pe data de 15 iunie se va merge la INMS, acolo unde sunt aşteptaţi cel puţin 24 de fotbalişti de la Pandurii pentru a efectua vizita medicală. Plecarea spre Slovenia, locul de desfăşurare al primului stagiu va fi pe data de 16 iunie, cantonamentul urmând să ia sfârşit pe data de 26 iunie. În acest stagiu de pregătire, în cazul cel mai probabil în care antrenamentele vor fi conduse de stafful lui Edi Iordănescu, se va pune accent pe acumularea fizică, urmând ca abia în cel de-al doilea cantonament să se lucreze la partea tehnico tactică. Revenind la acest prim cantonament, trebuie menţionat faptul că târgujienii vor disputa unul, maxim două meciuri de verificare, testele importante urmând să aibă loc abia în cel de-al doilea cantonament al verii.

    Reunire fără antrenor principal!?

    Edi Iordănescu a tot aşteptat rezolvarea problemelor financiare, întinzând la maxim perioada de aşteptare doar din speranţa de a se rezolva aceste cârcote cu banii. Cel mai probabil tehnicianul şi-a compromis şi şansele de-a negocia cu alte echipe, aşa că este de aşteptat ca răspunsul pe care îl va da pandurilor să fie unul pozitiv. Trebuie spus că sunt şanse mari ca la reunire echipa să nu aibă antrenor principal, deşi Edi Iordănescu şi stafful său mai sunt încă sub contract cu Pandurii pentru încă vreo două săptămâni de zile. Abia la finalul lunii îi expiră contractul lui Edi Iordănescu, aşa că acesta chiar dacă nu va semna prelungirea cu Pandurii poate veni la reunire…

    Multe despărţiri

    În această pauză competiţională au avut loc multe despărţiri. Mulţi jucători care au jucat pentru Pandurii în sezonul trecut nu se vor mai regăsi şi în stagiunea viitoare, lista fiind impunătoare. Mingote, Ropotan, Ciucur, Nicoară, Răduţ, Vasco, Antal sau Wellington, dar şi Săpunaru şi-au încheiat contractele cu Pandurii.

    Este posibil în perioada următoare ca şi alţi jucători din lotul pandurilor să plece, Ioan Hora fiind jucătorul cu cele mai mari şanse de-a fi vândut în această vară. Se pare că Lech Poznan a intensificat în ultimele zile negocierile cu Pandurii, aşa că mutarea se poate face în cel mai scurt timp. Din tabăra pandurilor mai putem asista la câteva despărţiri, însă acestea vor fi „negociate” abia după ce Edi Iordănescu va spune ferm dacă rămâne sau nu la echipă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: