spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVezi ce decizie se va lua la Pandurii, înainte de intrarea în...

    Vezi ce decizie se va lua la Pandurii, înainte de intrarea în insolvenţă!

    Preşedintele Clubului Pandurii, Narcis Răducan a vorbit cu fotbaliştii înainte de intrarea în insolvenţă. Pentru că există riscul ca aceştia să depună memorii la LPF şi să plece, Răducan le- a promis că insolvenţa nu îi va afecta financiar. A avut loc această discuţie, deoarece exista riscul ca CS Pandurii să intre în insolvenţă şi să rămână şi fără jucători.

    pandurii

    Pentru a fi siguri că promisiunea va fi respectată, astăzi va fi din nou şedinţă AGA în care se va aproba o hotărâre, cum că jucătorii vor rămâne cu aceleaşi salarii. După acest pas, vor fi demarate procedurile de insolvenţă. Narcis Răducan va rămâne în continuare la Pandurii, dar se va ocupa numai de partea sportivă. De asemenea, acţionarii încearcă să le dea fotbaliştilor măcar un salariu. Restanţele sunt însă de 3 luni.

    Interesant de văzut este ce va face Marin Condescu, după intrarea în insolvenţă. Dacă va ajuta cu bani pentru redresarea echipei sau nu. Acesta este fostul preşedinte al Clubului şi a revenit după 3 ani. Marin Condescu îl susţine pe Narcis Răducan la echipa de fotbal.

    Primul care a cerut insolvenţa a fost primarul Florin Cârciumaru, susţinut de Cosmin Popescu, preşedintele CJ Gorj.

    S-a ajuns în situaţia ca Pandurii să intre insolvenţă, din cauza datoriilor la stat în valoare de 1,1 milioane de euro. Suma a crescut, deoarece exista o reeşalonare de pe vremea lui Mihai Prunariu, de 400 de mii de euro, dar care nu mai este valabilă, pentru că nu au fost plătite datoriile de 700 de mii de euro, ieri, când era data limită.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: