spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVezi rezultatele la minifotbal în campionatele de la Dolce Vita!

    Vezi rezultatele la minifotbal în campionatele de la Dolce Vita!

    ENGIEEchipa Engie a reușit să câștige derby-ul cu Profi din etapa a 13-a a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Paradoxal, eșecul cu 5-7 le garantează celor de la Profi titlul de campioană cu o etapă înainte de final.

    PROFI-ENGIEPrimele două clasate din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, Profi și Engie, s-au întâlnit duminică în meci direct în penultima etapă din acest sezon. Duelul se anunța unul spectaculos, între două echipe cu apetit ofensiv, și s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Liderul Profi a început în forță jocul și în minutul 7 conducea deja cu 3-0 prin hat-trick-ul reușit de Cosmin Gavrilescu. Impulsionați și de intrarea în joc a lui Marian Erburosu, cei de la Engie au revenit treptat în joc iar la pauză s-a intrat cu o diferență de numai un gol, scor 4-3 pentru Profi. Repriza secundă le-a aparținut în totalitate celor de la Engie. Cătălin Răducan a marcat de două ori, Erburosu și Bidică au bifat și ei câte un gol iar singura replică pe tabelă din partea celor de la Profi a venit de la Alexandru Mainerici. Determinarea și ambiția au fost pilonii succesului celor de la Engie în acest joc încheiat cu scorul de 7-5.

    PROFIVictoria nu a fost însă suficientă pentru a-i menține și în lupta la titlu. Trei puncte despart cele două echipe în clasament cu o etapă înainte de final și, pentru că în tur Profi s-a impus cu 7-4 în duelul direct cu Engie, nu mai poate fi depășită în clasament indiferent de rezultatele din ultima rundă, în caz de egalitate de puncte primul criteriu de departajare fiind rezultatele directe. Echipa Profi bifează astfel titlul de campioană a ediției cu numărul 2 din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, premierea învingătorilor urmând să se facă după ultima etapă, programată duminică. Succesul celor de la Profi garantează și echipei Carrefour prezența la turneul final al Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice. Și asta pentru că echipa Carrefour a jucat finala Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice Dolce Vita contra celor de la Profi, finală câștigată de cei din urmă. Județul Gorj are astfel în acest moment două echipe calificate la turneul final ce va avea loc la Piatra Neamț, Profi și Carrefour.

    Rezultate etapa 13, Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj:
    CARREFOUR 3 – 0 IPJ GORJ
    IJJ GORJ 12 – 3 MEDIA GORJ
    MACOFIL 5 – 8 ARTEGO
    PROFI 5 – 7 ENGIE

    Primaria-Telesti-Primaria-TurbureaSâmbătă, în Complexul Dolce Vita, sub organizarea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj au avut loc și meciurile contând pentru etapa a 17-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Duelul rundei a adus față în față liderul Primăria Telești și cea mai în formă echipă a campionatului, Primăria Turburea. Cele două echipe s-au succedat la conducerea jocului, dar cei de la Primăria Turburea au avut un plus în repriza a doua și s-au impus în final cu scorul de 8-5. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Alexandru Mainerici de la Primăria Turburea, autor a 4 goluri. De eșecul celor de la Telești au profitat urmăritorii de la Primăria Motru care s-au impus lejer cu scorul de 9-4 în fața ultimei clasate, Primăria Godinești, și s-au apropiat la două puncte de lider. Primăria Motru mai are de jucat și restanța cu Primăria Fărcășești iar în cazul unui eventual succes în acel joc va urca pe primul loc. De remarcat după etapa cu numărul 17 ar fi și forma bună a celor de la Roșia de Amaradia care au bifat a patra victorie la rând, 7-4 cu Primăria Târgu Cărbunești, și au urcat pe locul 9.

    Rezultate, etapa 17, Campionatul Primăriilor din județul Gorj:
    Primaria Tg-Carbunesti 4 – 7 Rosia de Amaradia
    Primaria Musetesti 4 – 6 Primaria Balesti
    Primaria Negomir 3 – 3 Primaria Albeni
    Primaria Balanesti 6 – 1 Primaria Farcasesti
    Primaria Motru 9 – 4 Primaria Godinesti
    Primaria Telesti 5 – 8 Primaria Turburea

    Peppy-Dolce-Vita-MinprestTot sâmbătă s-au consemnat și jocurile etapei a 15-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ediția a XI-a. Liderul Dream Team s-a impus după un meci mai echilibrat decât o arată scorul de 6-2 în fața celor de la Primăria Bîlteni. Peppy Dolce Vita a fost cea mai câștigată echipă a rundei. A învins în meciul cu Minprest Rovinari, scor 8-2, și a profitat de eșecul celor de la ISU Gorj, 4-5 cu Primăria Rovinari, pentru a se detașa la 9 puncte de aceștia cu 3 runde înainte de finalul sezonului. Practic, în proporție de 99% se cunosc cele două echipe care vor reprezenta județul Gorj la Turneul Regional de la Drobeta Turnu Severin, Dream Team și Peppy Dolce Vita. Mai rămâne de aflat numele campioanei, cele două rivale fiind despărțite în continuare de numai două puncte în clasament.

    Rezultate etapa 15, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita:
    ISU Gorj 4 – 5 Primăria Rovinari
    Karma Târgu-Jiu 2 – 13 Farmacia Victoria
    Minprest Rovinari 2 – 8 Peppy Dolce Vita
    Dream Team 6 – 2 Primăria Bîlteni
    Real Târgu-Jiu 7 – 6 Ecologiștii Târgu-Jiu

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: