spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie și atât!

    Victorie și atât!

    Gorjenii s-au impus în urma unui joc modest, dar la final rămân punctele

    ACS Poli: Kirschstein – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu – O. Popescu (Poparadu 76), Llorente, Melinte, Curtean (Zicu 57) – Hernandez (Bărbuț 46), Elek. Antrenor: Dan Alexa

    Pandurii: Mingote – Ungurușan, Vasco Fernandez, Șandru, Momcilovic – Pițian, Mrzljak – Ciucur (Khalouta 86), Răduț, Nicoară (Munteanu 67) – M. Roman (Hora 56). Antrenor: Edi Iordănescu

    Au arbitrat: Alexandru Tudor, Aurel Oniţă şi Sebastian Stoianov. Rezervă: Horaţiu Feşnic

    Cartonaşe galbene: Curtean (38), Bărbuţ (56) / Mrzljak (5), Momcilovic (63), Ciucur (79), Khalouta (93)

    Cartonaş roşu: Cânu (52)

    Stadion: Dan Păltinișan, spectatori 10.000

    Edi Iordănescu a anunțat înainte de meci că echipa lui merge la Timișoara să câștige. Chiar dacă gorjenii sunt măcinați de probleme, în special de efectiv, aceștia au jucat atât cât au putut și la final s-au bucurat. În urma acestui joc slab din punct de vedere calitativ rămân cele trei puncte și cam atât.

    sport-03-15

    Răduț ca Pirlo

    Prima parte a meciului de pe Bega a fost una plictisitoare. Cei 10 mii de fani veniți în tribune au suportat cu greu fotbalul practicat de cele două echipe, dovada fiind statistica, nici un șut pe poarta Timișoarei și unul singur pe cadrul porții lui Mingote. Efectiv a fost o parte sărăcăcioasă despre care nu se poate vorbi în vreun fel. În actul secund a apărut un ușor dinamism. Totul a plecat de la intrarea absolut neglijentă, criminală a lui Cânu la Roman, jucătorul pandurilor fiind serios lovit. Unul din crampoanele lui Cânu s-a înfipt în pulpa piciorului lui Roman cauzându-i o plagă deschisă. Inevitabil, Cânu a fost eliminat, iar din lovitura liberă Mihai Răduț a marcat cu un șut superb sub transversală. La adăpostul unui avantaj subțire, dar cu om în plus pe teren, gorjenii trebuiau să „omoare” și mai mult fotbalul, să fragmenteze jocul și să obțină cele trei puncte. asta s-a și întâmplat, Pandurii a câștigat grație unui jucător care seamănă cu jucătorul italian Pirlo nu doar la înfățișare ci și la execuții.

    Urmează Steaua

    Pentru Pandurii urmează acum un adevărat examen, Steaua. Bucureștenii au jucat aseară târziu în Slovacia, iar sâmbătă vor evolua la Severin contra gorjenilor. „Le ținem pumnii în cupele europene, dar în campionat vrem să obținem maxim”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: