spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie la Brașov sau sancțiuni!

    Victorie la Brașov sau sancțiuni!

    Trec etapele și Pandurii continuă să dezamăgească. Marți seara, echipa lui Grig a oferit o nouă reprezentație mediocră în meciul încheiat la egalitate, 1-1 cu Concordia Chiajna. Un egal cu gust de înfrângere, o înfrângere digerată greu de oficialii și antrenorii pandurilor. „Suntem supărați”, a fost concluzia după meciul cu Concordia. Interesant este faptul că chiar și în condițiile în care echipa a jucat rău, putea câștiga. „E un rezultat de egalitate echivalent cu o înfrângere. Nu știu dacă meritam mai mult sau nu. Am făcut multe greșeli. Ne-a lipsit prospețimea, am făcut un meci mai slăbuț”, spune Grig. Cert este că cei din conducere i-au băgat în ședință pe jucători pentru a-i certa și a le trasa un obiectiv ferm: victoria la Brașov, altfel se va trece la sancțiuni dintre cele mai dure.

    Certați și motivați în vestiar!

    Dacă la unele echipe imediat după meciuri pierdute se fac ședințe, gorjenii nu au făcut ședința de analiză imediat după meci, ci au lăsat să treacă o noapte pentru a se discuta concret și nu la cald sub influența nervilor. „Am discutat cu jucătorii și antrenorii, sunt motivați să câștige la Braşov. Nu mergem cu alt gând. Ei sunt căzuți din punct de vedere psihic, acuză ghinioanele, problemele, dar cred că avem capacitatea să câștigăm la Braşov și apoi să privim cu alt moral meciul de acasă cu Botoşani. A fost o analiză, am discutat cu fiecare jucător, i-am întrebat pe fiecare care-i este părerea. Cred că avem puterea cu echipa și antrenorul pe care-l avem să depășim momentul acesta. Trebuie să gândim pozitiv, le cer mai multă personalitate și mai multă încredere în ei. Nu acesta este locul pe care-l merităm!”, spune Prunariu.

    Acesta spune că un alt rezultat în afara victoriei în meciul de la Brașov ar putea atrage sancțiuni dure din partea conducerii, vizați fiind jucătorii și antrenorul. „După meciul de la Braşov vom lua o decizie. Vine atunci și pauza competițională de două săptămâni și atunci vom lua o decizie, în funcție de rezultatul de la Braşov, de jocul echipei și de foarte multe alte aspecte. Deocamdată mergem înainte și vrem să câștigăm la Braşov, acesta este obiectivul nostru pe termen scurt”, spune misterios Mihai Prunariu. Cert este că se va umbla la bani, o lovitură pentru jucători. „Cardul… s-ar putea să fie gol. Și atunci e cea mai mare durere pentru jucător, să nu-și primească drepturile, decât din când în gând… Asta ar fi cea mai mare lovitură!”, spune Grigoraș. Însă e posibil ca și antrenorul să fie demis, Grig anunțându-și apropiații că nu va ține cu dinții de scaun dacă se va lua decizia înlocuirii lui.

    Ce e cu ei?

    Marea întrebare e ce se întâmplă cu cei de la Pandurii. Mulți suporteri se gândesc la ce e mai rău, retrogradare, însă trebuie analizat de fapt ce se întâmplă cu echipa. Președintele spune că e și o cauză psihică. „Nu au încredere, nu au personalitate și nu-i ajută nici rezultatele. Le-am zis să nu ne mai uităm în spate, să mergem înainte. Cred că avem puterea de a câștiga la Braşov și atunci vom avea alt moral la meciul de acasă”, a mai spus Prunariu. Și Grig e pe aceeași lungime de undă. „Ghinionul, greșelile noastre ne-au dus unde suntem. Sunt marcat de acest rezultat cu Concordia, e o situație grea din care nu am mai trecut de mult și trebuie gestionată bine. Avem la Brașov, o echipă pe val, a câștigat la CFR, noi luăm câte un punct, nu reușim să legăm victorii. Există dorință, vă garantez, dar nu știu ce se întâmplă, e inexplicabil. Ratări, greșeli copilărești. Nu e plăcut să câștigi doar două meciuri acasă, nu sunt probleme între noi, atmosfera este relaxantă. Dar când se intră pe teren apare acea apăsare care își pune amprenta pe evoluția jucătorilor și jocul lor în sine. Nu caut o scuză, dar cred că echipa aceasta ar fi meritat să mai aibă 6-7 puncte în clasament. Nu putem să legăm două victorii ca să ieșim din acea zonă. Echipa aceasta nu poate rămâne aici, alta e valoarea, dar au trecut etapele și nu am reușit să depășim momentul psihologic”, mai spune Grigoraș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: