spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie cu chiu cu vai!

    Victorie cu chiu cu vai!

    Trupa lui Andrieş a mai câştigat un meci în urma unei prestaţii slăbuţe

    E clar că echipa de handbal Energia Pandurii e în criză de formă sportivă. Antrenorul Liviu Andrieş are viaţă grea până-şi va trezi jucătorii la realitate. Handbaliştii gorjeni joacă slab, parcă nu sunt o echipă, însă chiar şi în aceste condiţii rezultatele sunt bunicele. Energia a câştigat al doilea meci consecutiv cu 30-28 acasă, de data aceasta contra celor de la CSM Bucureşti. Totuşi, succesul este umbrit de două accidentări grave ale lui Mocanu şi Enache, cei doi ieşind şifonaţi după dueluri cu Savenco. Cei doi energeticieni au ajuns cu mâinile aproape rupte la spital. Energia joacă slab, dar câştigă. Cel puţin oltenii sunt bucuroşi că strâng puncte în clasament, însă jocul prost al handbaliştilor îi dă de gândit lui Andrieş. În meciul cu CSM Bucureşti, Energia a arătat din nou că situaţia nu e chiar în regulă la echipă la nivelul jocului, târgujienii câştigând pe final un meci pe care nu aveau voie să-l rateze. Cei de la CSM au avut minute bune conducerea pe tabelă, la pauză bucureştenii având un avans de două goluri, 12-14. În prima parte a reprizei a doua oaspeţii au ţinut ritmul, însă după aceea oltenii au întors scorul şi meciul a fost câştigat de Energia cu 30-28. Acest succes este umbrit de accidentările lui Mocanu şi Enache, ambii jucători având în acest moment mâinile imobilizate în ghips. Mocanu s-a ales cu umărul dislocat, în timp ce Enache cu o entorsă la cot, ambii jucători fiind loviţi de Dan Savenco, jucător care surprinzător nu a primit nicio eliminare de două minute.

    Vestiar sub asediu

    La finalul meciului lucrurile au scăpat de sub control în tabăra CSM-ului. Astfel, jucătorii au plecat spre vestiare, iar acolo se pare că a izbucnit un scandal între Savenco şi Dragnea, ultimul având nevoie de îngrijiri medicale la spital unde i s-au aplicat copci la cap. „A alunecat pe gresie”, a comentat antrenorul celor de la CSM, Robert Licu. Acesta s-a arătat extrem de deranjat de faptul că presa dorea să-l vadă pe jucătorul lovit, Dragnea, aşa că antrenorul a avut o ieşire total deplasată la adresa ziariştilor gorjeni. Mai mult, Licu a vorbit vulgar, după care a urlat la ziarişti, ieşire total deplasată a unui tehnician care pare a fi scăpat vestiarul din mână.

    Partea plină a paharului gol

    Antrenorul Liviu Andrieş este foc şi pară pe elevii lui. „Foarte greu meciul. Când la începutul jocului afli că pe Păiuş îl doare umărul, Asoltanei nu a făcut antrenamente toată săptămâna, s-au accidentat şi Mocanu şi Enache. Bine că până la urmă am câştigat. Ştiam că vor veni să se agaţe de orice punct. Bine că a fost o chinuială fericită. Mocanu are umărul dislocat, Enache ceva probleme pe la cot. CSM este din punct de vedere fizic mult peste noi, cu gabarit. Ştiam că e greu. Din fericire am adunat încă două puncte. Ca joc nu e ceea ce vreau, până la urmă ne-am atins scopul. Punctele rămân în clasament”, a spus Andrieş. Şeful Energiei, Gore Popescu era şi el mulţumit pe jumătate. „Am jucat o repriză bine, în partea a doua, şi am şi câştigat. Asta denotă că avem forţă până la urmă şi putem să câştigăm meciuri. Ne facem meciurile grele. I-am felicitat pentru rezultat, unul destul de bun. Meciurile cu echipele de pe poziţii retrogradabile sunt foarte grele. E bine să ne liniştim. Avem doi accidentaţi destul de grav, Enache şi Mocanu”, a spus Gore Popescu. Acesta a anunţat şi de ce i-a ameninţat pe jucători cu tăierea salariilor dacă nu câştigă meciurile cu CSM Ploieşti şi CSM Bucureşti, partide care până la urmă au fost câştigate. „Nu poţi să stai cu mâinile în sân când echipa nu merge, trebuie să creezi un şoc. Şi reprezentanţii sponsorilor sunt nemulţumiţi. Au înţeles, au luptat şi au câştigat”, a încheiat Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: