spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie de aur !

    Victorie de aur !

    – Pandurii s-a impus în Bănie şi a luat o opţiune serioasă în lupta pentru evitarea matineului

    Universitatea Craiova: Lung – Dănănae, David Lopes, Zoro, Buşu (46 Bjuor) – Prepeliţă, D. Stoica, Wendel, Gângioveanu – Subotic, M. Costea (53 F. Costea). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
    Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Pleaşcă (80 Popete), Viera, Chiricheş, Grecu – Pintilii (90 Avramescu), Nistor, Vranjes – Lemnaru, Stromajer Cardoso (72 Brata). Antrenor: Petre Grigoraş
    Au arbitrat: Robert Dumitru – Paul Dimancea, Bogdan Hârlab. Rezervă: Cristina Dorcioman.
    Cartonaşe galbene: Firţulescu (67), Prepeliţă (71), Wendel (75) / Grecu (88)
    Observatori: Tudor Constantinescu şi Mihail Mircea
    Spectatori: 1.500

    Derby-ul Olteniei s-a jucat ca niciodată cu tribunele goale. N-a fost suspendat Ion Oblemenco, ci doar microbiştii nu s-au înghesuit să vină la meci. Aşa că abia s-au strâns ieri puţin peste o mie de fani care au urmărit pe viu derby-ul suferinţei. Atâta timp cât fondul sonor de pe Oblemenco a fost dominat de fanii veniţi de la Târgu-Jiu, se poate face o imagine de ansamblu cum au arătat tribunele. Criza de rezultate a Ştiinţei i-a ţinut pe suporteri departe de stadion, astfel că pe alocuri meciul de joi seara se asemăna cu unul amical. Însă, importante erau doar punctele iar acestea au fost câştigate de pandurii. În urma victoriei de la Craiova, Pandurii s-a distanţat în clasament la patru puncte în faţa Ştiinţei, echipă ce se află pe primul loc retrogradabil. Am reuşit să câştigăm trei puncte uriaşe cu care ne putem salva de la retrogradare.

    Jaka, călăul Craiovei

    În prima repriză a meciului din Bănie nu s-a prea jucat un fotbal de calitate. Universitatea n-a rupt gura târgului, a continuat seria neagră a rezultatelor şi se îndreaptă cu paşi siguri spre retrogradare. Din păcate sunt şanse mari ca Oltenia să respire la anul în Liga 1 doar printr-un singur plămân, Pandurii. Practic, aseară, Ştiinţa a continuat seria neagră a meciurilor în Liga 1 punctând al 11-lea meci consecutiv fără victorie. În schimb, Pandurii şi-a trecut în cont prima victorie din acest sezon în deplasare.
    Prima repriză a fost una lipsită de spectaculozitate. Miza celor trei puncte puse în joc a fost mare şi asta le-a afectat pe ambele echipe care au fost mai mult preocupate să nu piardă. La raportul ocaziilor, situaţia a fost egală, 1-1. Lemnaru a irosit cea mai mare ocazie a pandurilor la o reluare cu capul din careu peste buturile lui Lung. De partea opusă Mingote a apărat un şut al lui Gângioveanu din lovitură liberă. Şi când nimeni nu se mai aştepta gorjenii au dat lovitura, Stromajer marcând golul meciului. Lui Stromajer îi merge bine atunci când joacă împotriva Universităţii Craiova. La Pandurii, slovenul a marcat până acum opt goluri, trei dintre acestea fiind reuşite în poarta Ştiinţei.
    După pauză oaspeţii au mai dat o lovitură unei echipe căzută la pământ. Lemnaru a marcat în minutul 54 şi astfel a pus plumb în picioarele jucătorilor de la ştiinţa. Atacantul adus în iarnă de la Universitatea Cluj a marcat al doilea gol consecutiv pentru gorjeni şi astfel Petre Grigoraş pare să fi rezolvat acea problemă cu ineficienţa vârfurilor. Finalul de meci a aparţinut pandurilor care au ştiut să aibă o posesie a balonului superioară adversarilor, şi reuşind să ţină balonul cât mai departe de poartă Grigoraş nu a avut emoţii.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: