spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie de dragul clasamentului !

    Victorie de dragul clasamentului !

    Pârvulescu: „Ne place să privim clasamentul şi vrem să rămânem cât mai sus”

    După un super meci contra Rapidului, Pandurii trece la o altă etapă cu gânduri mari. Gorjenii merg să joace la Ploieşti contra Petrolului, o echipă care se zbate în zona minată a Ligii 1. Un meci în care oltenii pornesc cu prima şansă, însă nu este suficient.

    „Suntem favoriţi”

    Din punctul de vedere al preşedintelui Eugen Pârvulescu meciul de sâmbătă de la ora 17.00 de la Ploieşti este unul pe care oltenii trebuie să-l câştige. „Suntem favoriţi. La Ploieşti e foarte important să luăm cele trei puncte pentru că ne place să privim clasamentul cu noi sus. Mergem la victorie şi sunt sigur că o să câştigăm. Sunt mai optimist ca niciodată, suntem pe val şi am mare încredere în băieţi. Îi simt în vână, joacă bine şi nu se poate să ratăm această şansă. Acolo vom găsi un gazon bun care ne ajută”, a comentat Pârvulescu.

    Vor nouă puncte

    Antrenorul Petre Grigoraş vrea ca echipa lui să-şi păstreze concentrarea din meciul cu Rapid. „După victorie i-am felicitat şi le-am spus câteva lucruri pentru viitorul echipei şi viitorul lor. Eu zic că au înţeles pentru că simt şi ei că este frumos să se vorbească şi despre tine la superlativ decât să fii trecut la etc undeva într-un colţ al ziarelor, aşa cum au fost multă vreme”, a mai comentat Grig. Acesta şi-ar dori ca în etapele care urmează echipa să obţină maxim de puncte. „Programul doar pare uşor. Numai noi putem să-l facem uşor sau greu. Exceptând meciul de cupă suntem în clasament peste echipele pe care le întâlnim şi jucăm două meciuri pe teren propriu şi unul în deplasare. Dacă nu va fi concentrare maximă şi determinare, aşa cum s-a întâmplat în meciurile cu echipele mult mai bine cotate, ca la meciurile cu CFR, Rapid, Vaslui sau Galaţi, vom primi lovituri aşa cum am mai primit şi altădată. Anul trecut ne-a bătut Sportul când plecam favoriţi, acum nu i-am învins chiar dacă am avut 20 de minute superioritate numerică, la Sibiu am fost la un pas de înfrângere dar am avut şansă. Echipe care la prima vedere par accesibile. Toate se pot răsfrânge împotriva ta dacă nu eşti serios şi concentrat pe toată durata săptămânii”, a mai spus Grig.

    Tehnicianul nu vrea să facă pronosticuri pentru cele trei runde din Liga 1. „Nu fac niciun fel de calcule, nu mă gândesc decât la meciul cu Petrolul şi nici n-am vorbit cu jucătorii despre câte puncte am face noi în aceste etape. Dacă reuşim să scoatem un rezultat bun la Ploieşti am reuşi să ne păstrăm poziţia şi asta ar fi un lucru mai bun decât important pentru echipă şi club”, a spus Grig.

    Cu tribunele pline ..de femei

    Terenul Petrolului este suspendat, doar femeile şi copii având acces pe stadion. „Decât să joci cu tribunele goale şi să se audă orice zgomot, până şi lovirea mingii s-ar auzi ca într-un cimitir, mai bine să vină 10.000 de femei şi copii şi să strige, să ţipe ca la balamuc. M-aş bucura să fie 10.000 şi să încurajeze propria echipă. Nu m-ar deranja cu nimic. Este o atmosferă în care îţi place să joci. Mie îmi plăcea să joc când stadionul era plin, indiferent că erau suporteri ai echipei adverse”, a spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: