spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie dramatică

    Victorie dramatică

    sport-03-6Echipa de baschet Energia a debutat cu dreptul în 2016 reuşind să câştige în faţa echipei de pe primul loc, BC Mureş. Meciul a fost unul spectaculos, gazdele au avut un avans de 16 puncte, dar pe final au fost şi conduse cu un punct, pentru ca în ultima secundă la scorul egal de 72-72 să aibă ocazia unei victorii dramatice. Însă, după 40 de minute scorul era egal, aşa că s-a intrat în prelungiri. Acolo, Energia a fost echipa mai bună şi s-a impus cu 88-80, victorie care readuce echipa olteană în primele echipe ale campionatului.

    Opinii diferite

    Acest joc a fost primul fără antrenorul Antonis Constantinides plecat la Sigal Prishtina. Această plecare a tehnicianului nu s-a resimţit în jocul echipei oltene, însă este prematur să se vorbească despre lipsa antrenorului. Interimarul, Iannis Diamantakos a fost cel care a fost principal la acest meci, aşa că la final a vorbit despre partidă. „Am început meciul bine, primul sfert a fost bun. Problema noastră este recuperarea defensivă, acolo avem probleme. La pauză am fost în avantaj. Ne așteptam ca în sfertul trei și patru adversarii să revină, Mureșul are evoluții bune în ultimele două sferturi. Și asta s-a văzut. Am intrat în prelungiri iar acolo dorința noastră de a ne impune a fost mai mare. Victoria aparține 150% jucătorilor, îi felicit, mulțumesc și publicului pentru că într-un moment dificil pentru club au fost alături de noi. Trebuie să muncim mai mult”, a fost mesajul lui Diamntakos.

    În schimb, antrenorul celor de la Mureş, Audris Prakuraitis era resemnat. „A fost un meci greu pentru ambele echipe. Noi am început meciul foarte prost, în principal defensiv, apoi în ceea ce privește ofensiva nu ne-au ieșit aruncările și nu am înscris suficient. Pe de altă parte Energia a jucat foarte bine, s-a folosit de slăbiciunile arătate de noi. Am revenit mai târziu, dar nu a fost suficient pentru noi pentru a câștiga jocul”, a spus Audris Prakuraitis. Unul din oamenii importanţi din angrenajul Energiei, Porter Troupe a vorbit şi el despre noua modă a Energiei care are nevoie de prelungiri pentru a se impune. „Nu îmi plac prelungirile, aș prefera să câștigăm când avem ocazia. Cred că puteam termina meciul mai devreme, dar ne-am pierdut puțin concentrarea și am făcut unele greșeli. Am început foarte bine jocul, aveam chiar o revanșă de luat în fața celor de la BC Mureș pentru înfrângerile pe care le-am suferit în tur și chiar în presezon. Voiam să câștigăm, ne-am pregătit, am făcut și câteva schimbări tactice și am reușit asta”, a declarat şi Porter Troupe.

    Energia: Troupe (19), Sanda, Eziukwu (12), Andrei (3), Șanta (6), Mack (17), Radosavljevic (5), Horne (2), Aktaș, Berca, Guțoaia (13), Diggs (11). Antrenori: Claudiu Alionescu și Iannis Diamantakos.

    BC Mureș: Martinic (19), Barabasi, Polyak, Barro (14), Fraseniuk (8), Gajovic (6), Mohammed (23), Jakab, Lazăr (4), L. Țibîrnă, Jurevicius (6). Antrenor: Audris Prakuraitis.

    Arbitri: Marius Ciulin, Mircea Șerban, Dragoș Nicolae.

    Sala „Voievod Litovoi”, Târgu Jiu, spectatori: 350

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: