spot_img
11.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie importantă în lupta de promovare obținută de echipa de handbal CSM...

    Victorie importantă în lupta de promovare obținută de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a obținut, luni, 14 martie, o victorie importantă în lupta pentru promovare în fața formației CNE Râmnicu Vâlcea. Scorul întâlnirii a fost 24-22, la pauză 11-11. Meciul a contat pentru etapa 16-a din Seria B a Diviziei A. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a ajuns la cea de-a 12-a victorie consecutivă în această ediţie de campionat şi este liderul incontestabil al Seriei B. Iulia Andrei a înscris de 8 ori în poarta vâlcencelor şi a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană.

    CSM Târgu Jiu a înregistrat, luni, 14 martie, o victorie extrem de importantă în lupta pentru promovarea în Liga Florilor după ce a trecut de CNE Râmnicu Vâlcea, scor 24-22, la pauză 11-11. Meciul a contat pentru etapa 16-a din Seria B a Diviziei A. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a ajuns la cea de-a 12-a victorie consecutivă în această ediţie de campionat şi este liderul incontestabil al Seriei B. Iulia Andrei a înscris de 8 ori în poarta vâlcencelor şi a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană.

    Meciul a fost echilibrat. CSM Târgu Jiu a fost condusă cu un gol în repriza secundă, dar a revenit rapid la conducerea meciului și s-a desprins chiar și la patru goluri. În ultimele secunde ale meciului, diferența a fost redusă la două goluri.

     

    Antrenorul Liviu Andrieș nu este mulțumit de jocul echipei noastre

     

    Succesul înregistrat pe terenul echipei din Vâlcea nu l-a mulţumit pe deplin pe antrenorul Liviu Andrieș: Sunt mulţumit doar de rezultat, pentru că sunt 3 puncte în clasament cu care ne-am consolidat poziţia de lider în Seria B, dar în ceea ce priveşte jocul echipei nu prea sunt mulţumit. În ciuda rezultatului, am făcut un joc slab, dar până la urmă bine că am luat cele 3 puncte. Vom analiza zilele următoare jocul echipei. Din păcate, la acest meci, Sabine Klimek s-a accidentat şi nu pot spune acum care este problema. Va face investigaţiile necesare şi apoi vom vedea care este verdictul. Sperăm să nu fie ceva grav şi să revină cât se poate de repede”.

    Iulia Andrei a reuşit să înscrie 8 goluri în poarta gazdelor din Râmnicu Vâlcea şi a contribuit decisiv la victoria echipei din Târgu Jiu. Ultimul gol marcat de Iulia Andrei a fost şi golul cu numărul 400 marcat de CSM Târgu Jiu în acest campionat. „În primul rând ne bucurăm că am reuşit să venim cu cele trei puncte acasă. A fost un meci destul de dificil, pe terenul unei echipe cu jucătoare tinere şi dornice de afirmare. Importante sunt cele 3 punctele pe am reuşit să le luăm şi care ne consolidează pozitia de lider. Victoria ne dă şi un moral bun pentru meciurile viitoare”, a spus Iulia Andrei, pentru site-ul clubul sportiv.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: