spot_img
5 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie importantă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Victorie importantă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a obținut o victorie extrem de importantă în cadrul turneului 13 din Liga Naţională împotriva CSM Focşani, scor 90-81.

    Gruparea gorjeană şi-a trecut în cont a 6-a victorie stagională, care a poate să aibă o importanță mare în eventualitatea disputării unui play-out.

    „A fost un turneu doar pe jumătate bun. Am făcut un meci rău împotriva Ciucului și unul foarte bun împotriva Focșaniului. Ceea ce este mai interesant, şi trebuie analizat acest aspect, este faptul că Focșani este o echipă mult mai buna decât Ciuc, dar am reușit să o învingem. Primul meci a fost destul de rău și singura scuză ar fi faptul că am avut o deplasare foarte lungă, dar trebuie să fiu sincer şi să spun că nu am jucat deloc bine, iar înfrâgerea este o surpriză a turneului. Dar, după ședința dinaintea meciului cu CSM Focşani și după analiza video, parcă am văzut o altă echipă pe teren. Am marcat 90 de puncte, am controlat jocul în totalitate și chiar am meritat să câștigăm. Trebuie să spunem că am avut doi jucători accidentați, Andrejevic şi Borșa, iar McClain și Spurgeon au acuzat mici probleme medicale, dar astăzi au jucat și au făcut-o foarte bine. Avem câteva zile la dispoziție să ne revenim, iar la ultimul turneu sperăm să jucăm ca în meciul cu Focşani și să obținem alte victorii”, a spus antrenorul Jordanco Davitkov.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: