24.7 C
Târgu Jiu
marți, mai 17, 2022
AcasăSportVictorie importantă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu. Șanse de...

Victorie importantă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu. Șanse de calificare în play-off

CSM Târgu Jiu a reuşit, sâmbătă, 8 ianuarie, o nouă victorie în Liga Naţională de Baschet, la primul meci pe teren propriu în 2022. Echipa gorjeană a trecut de Athletic Constanţa, scor 81-70. Oaspeţii au început mai bine meciul şi au câştigat primul act al confruntării, dar începând cu sfertul doi, gruparea gorjeană a trecut la cârma jocului şi s-a impus în celelalte trei secvenţe ale partidei. Scorul pe sferturi a fost: 14-19, 24-18, 26-21, 17-12. Meciul a contat pentru etapa a-14-a din LNBM.

În faţa unui public numeros, antrenorul Jordanco Davitkov a început meciul cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie.

Kevin Allen a fost cel mai bun om al grupării gorjene cu 19 puncte marcate, 14 recuperări şi 4 pase decisive, în timp ce Porter Troupe a fost providenţial în momentele cheie ale partidei. Căpitanul gorjenilor a acumulat 14p, 4 recuperări şi un asist. Evoluţii de excepţie au avut şi Brandon Sly cu 13p, 3 recuperări şi 4 pase decisive, Ahmed Bashir cu 12p, dar şi Titus Nicoară, revenit lângă echipă după ce a absentat la meciul de la Ploieşti. Titus a înscris 10 p, a avut 7 recuperări şi un asist.

„Aportul fanilor a însemnat foarte mult în victoria obținută“

Prin victoria obținută în fața formației Athletic Constanţa, echipa CSM Târgu Jiu păstrează în continuare șanse de a ocupa un loc de play-off.

Antrenorul Jordanco Davitkov a fost încântat şi de reacţia fanilor la primul meci din acest an al grupării gorjene: „A fost o sală plină, la fel ca și în alte dăți, iar aportul fanilor a însemnat foarte mult în victoria obținută. A fost o coeziune bună între fani și echipă“. Acesta speră la un rezultat pozitiv și cu echipa din Oradea, deși va fi destul de dificil“.

 

Registrul Comerţului

Scandal cu distrugere de acte, la Registrul Comerțului

0
Conflict spontan între un cetățean și un angajat al Registrului Comerțului Gorj. O femeie s-a...

Își refac viața în Gorj, departe de războiul din Ucraina

0
Zeci de ucraineni au ajuns în Gorj, de la declanșarea războiului în țara vecină. Oamenii...

Măruță, mesaj emoționant de ziua mamei sale

0
Cătălin Măruță, cunoscut realizator tv, originar din Gorj, a transmis mamei sale un mesaj emoționant....

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!