12.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăSportVictorie importantă pentru Universitatea Craiova în fața FCSB

Victorie importantă pentru Universitatea Craiova în fața FCSB

Lupta la titlu este relansată după ce Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în fața FCSB, după un meci în care a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Vătăjeu.

„Am câștigat meciul. Voiam cele trei puncte. Știam că va fi dificil. Am avut niște oponenți puternici care au fost pe primul loc până acum. În prima repriză nu am jucat foarte bine. Am fost mai agitați decât în mod normal. Le-am spus la pauză jucătorilor să se relaxeze. A doua jumătate a fost mai bună. Am pierdut multe mingi în prima repriză, iar FCSB s-a lansat la atac. În repriza a doua, am stat în spatele mingii și asta ne-a dat spațiu de atac.
Le-am spus jucătorilor să ne facem jocul, să încercăm să schimbăm câteva lucruri, să fim mai încrezători. Cum am spus cu CFR, mă așteptam la un meci mai bun, știu că putem juca mai bine. Mai avem multe meciuri, urmează un meci foarte dificil împotriva celor de la Clinceni. Poate că ne vom pierde concentrarea după aceste două meciuri. Nu ne gândim la alte lucruri, suntem pe locul trei acum“, a spus antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -