spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorie meritată

    Victorie meritată

    sport-02-3După trei eşecuri consecutive, Pandurii a spart gheaţa la CFR Cluj. Aceştia au învins cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Marian Pleaşcă. Petre Grigoraş s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale, însă se teme pentru ceea ce se va întâmpla anul viitor, dacă nu se vor rezolva problemele financiare.

    Grig mulţumit

    Grig şi-a felicitat jucătorii şi spune că obiectivul este acela de obţine cât mai multe puncte. „Este o victorie foarte importantă pentru moralul nostru, după toate necazurile prin care am trecut în ultima perioadă. În condiţiile grele în care ne pregătim, cred că am făcut un meci aproape perfect. Este o victorie meritată şi am muncit din greu pentru ea, jucătorii merită toate aprecierile. Ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă, am apelat la voinţa lor, la respectul faţă de meseria pe care au”, a declarat pentru Digi Sport, Petre Grigoraş.

    Antrenorul pandurilor crede că majoritatea jucătorilor de valoare de la Pandurii vor pleca, din iarnă, dacă problemele financiare nu vor fi soluţionate. „Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, poate marea majoritate a jucătorilor vor pleca pentru că nu poţi să îi condamni pentru astfel de lucruri, dar sperăm că lucrurile vor ajunge la un făgaş normal şi echipa asta nu va dispărea. Tot ce s-a întâmplat şi-a pus amprenta asupra jocului şi am avut o perioadă în care nici nu am putut să ne antrenăm la un nivel foarte ridicat”, a mai precizat Petre Grigoraş.

    Pentru Pandurii urmează alte două meciuri dificile cu FC Voluntari şi Steaua.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: