spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorii pe bandă obținute de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Victorii pe bandă obținute de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

    Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a înregistrat a cincea victorie consecutivă în această ediţie de campionat. CSM Târgu Jiu s-a impus în deplasare, în faţa echipei CNOPJ Baia Mare, scor 35-33, la pauză 18-16. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache continuă să fie pe locul 2 în clasament, cu 15p, fiind devansată de satelitul Gloria Bistriţa II, care are tot 15p, dar stă mai bine la golaveraj.

    Deplasare a fost lungă și grea în nordul ţării, la Baia Mare. Handbalistele au întâlnit o echipă incomodă şi agresivă.

    Liviu Andrieş a pus diferenţa mică de scor din acest meci pe seama ratărilor, dar şi a jocului ceva mai slab în plan defensiv făcut de elevele sale: „A fost un meci greu, pe care fetele mele l-au făcut să fie greu. Totul pe fondul mai multor ratări și a unei apărări fără agresivitate, iar asta se vede din numărul mare de goluri primite. Din acest meci rămânem cu victoria și cu cele 3 puncte în clasament. De acum încolo trebuie să muncim mai mult și mai bine la antrenamente, pentru a pregăti meciurile care urmează, şi în special cel din etapa a opta, cel mai important, cel de la Cluj”.

    Următorul meci va fi împotriva principalei contracandidate

    Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Iulia Andrei cu 9 goluri înscrise, fiind urmată de Bianca Ştefania Chiriţă cu 6g şi Ira Zinatullina cu 5 goluri marcate.

    Următoarea etapă, CSM Târgu Jiu trebuia să joace pe teren propriu, cu AMY Slatina. Meciul era programat pentru 31 octombrie, dar echipa din Olt a remis în 12 octombrie o adresă către FRH prin care a solicitat retragerea din campionat. Astfel, CSM Târgu Jiu va sta în etapa a-7-a și următorul meci pentru gorjence este cel de la U Cluj, din etapa a-8-a, meci programat pe 7 noiembrie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: