spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVictorii pe linie acasă!

    Victorii pe linie acasă!

    Pandurii începe mini-returul la Piatra Neamţ. O deplasare în Moldova destul de grea. Dar, vorba lui Pâvulescu, ce meci mai e uşor în ziua de azi în Liga 1? Gorjenii joacă acest retur având un obiectiv ce trebuie atins, clasarea în locurile 1-4, iar pentru a putea fi atins trebuie ca trupa lui Pustai să facă din nou meciuri bune.

    Cu moldovenii ne decidem soarta

    Primele patru etape ale pandurilor sunt legate de dueluri cu ,moldovenii, trupa lui Cristi Pustai luând echipele moldave la rând. După meciul de la Piatra Neamţ, la Târgu-Jiu vine FC Vaslui, iar apoi Pandurii iese la Galaţi, după care pe Municipal vine Poli CSMS Iaşi. Patru meciuri grele, patru meciuri interesante din care târgujienii vor să iasă cu cât mai multe puncte. trei din aceste patru echipe sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Vasluiul lui Adi Porumboiu e contracandidata pandurilor la Europa. „Primele patru etape jucăm cu echipele din Moldova,o perioadă foarte importantă”, spune Pustai.

    Pustai a făcut analiza etapelor

    Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai vede o partea a doua de campionat extrem de dificilă. „Returul va fi o perioadă grea”, spune antrenorul oltenilor. Apoi, acesta face o analiză scurtă a etapelor. „Avem opt jocuri acasă şi cinci jocuri în deplasare. E bine că în jocurile de acasă am avut un punctaj bun”, a mai spus Pustai. Mergând mai departe, tehnicianul a detaliat etapele care sunt de disputat după această primă serie de patru dueluri cu moldovenii. „Apoi, până la meciul cu Steaua, vin încă cinci meciuri, din care trei sunt pe teren propriu, două consecutive, cu Dinamo şi Bistriţa, şi de fiecare dată când sunt două jocuri consecutive sunt destul de grele. Deplasări la Rapid şi Cluj, iar apoi din nou acasă cu Petrolul. Este foarte important cum gestionăm întreruperile pentru jocurile echipei naţionale”, a mai punctat Pustai care mai trage o concluzie: „Fiecare punct în parte va conta”.

    Şi spectacol, dar şi rezultate

    Din punctul de vedere al lui Cristi Pustai, echipa sa are două obiective în acest retur. „Ar fi bine ca între rezultate şi spectacol să existe o relaţie de bijectivitate. Să fie şi una şi alta, şi, dacă se poate, să fie şi în acelaşi timp”, a punctat Pustai. De fapt, antrenorul pandurilor doreşte să ducă mai departe moştenirea de la Grigoraş, fotbal spectacol şi rezultate pe măsură.

    Un sârb la probe

    În cantonamentul echipei Pandurii din Antalya a ajuns şi un atacant sârb. Numele acestuia este Saşa Popin, are 23 de ani şi un gabarit de baschetbalist cu o înălţime de 2,02 metri. Jucătorul sârb a jucat ultima dată la Novi Pazar, iar în perioada următoare va susţine probe de joc la echipa gorjeană. Sârbul va fi testat în amicalele din această săptămână, după care antrenorul Pustai va da verdictul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: