spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertViera a ales Franţa

    Viera a ales Franţa

    Săptămâna trecută, Marin Condescu anunţa faptul că deja nu se mai gândeşte la ce ofertă să-i mai facă lui Ousmane Viera pentru a-l determina pe jucător să continue la Târgu-Jiu. Gorjenii au realizat că lipsa de comunicare a lui Viera e un răspuns, aşa că oltenii nu au mai luat în calcul varianta continuării cu Viera. Mai mult, jucătorul prin intermediul impresarului şi-a găsit echipă alegând într-un final Franţa. Ieri, Ousamen Viera se afla la Paris, iar astăzi îşi va pune semnătura pe noul contract, cel mai probabil la Vallencienes. „M-am hotărât, plec 100%. Marţi semnez cu o echipă din prima ligă din Franţa. Oferta lui Trabzon a fost mai avantajoasă, dar în plan sportiv e mai bine pentru mine să joc în Franţa. În Turcia nu e stabilitate”, a comentat Ousmane Viera.

    „Îi ţinem pumnii”

    Oficialii echipei Pandurii îi respectă dorinţa lui Viera de a continua în altă parte. „Este alegerea lui, îi respectăm dorinţa. Îi ţinem pumnii mai departe. Noi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut la Pandurii, e şi meritul lui că echipa a ajuns pe locul 2, sunt convins că la Târgu-Jiu s-a simţit ca acasă. Acum el a ales alt drum, sigur va fi susţinătorul nostru mai departe şi sunt convins că ne va urmări în continuare cu atenţie”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Rampă pentru Viera

    Aventura lui Ousmane Viera la Târgu-Jiu a fost de bun augur. Astfel, jucătorul ivorian a crescut mult la Târgu-Jiu, iar Pandurii chiar este o rampă pentru el. astfel, potrivit celor de la transfermarkt.de, atunci când a venit la Târgu-Jiu, Viera avea o cotă de piaţă de 400 de mii de euro, iar acum a ajuns deja la 1,7 milioane de euro, o creştere foarte mare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: