spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertViitorul pandurilor, incert!

    Viitorul pandurilor, incert!

    condescuMarian Condescu, reprezentantul USMO în AGA Pandurii, speră ca anul viitor să fie unul bun pentru echipa gorjeană, chiar dacă susţine că urmează o perioadă grea, având în vedere faptul că formaţia va evolua în mare parte cu jucători tineri care vor fi nevoiţi să accepte salarii mai mici. „Urmează o perioadă foarte grea la Pandurii, vor veni acei jucători care ştiu ce îi aşteaptă, care vor să se afirme, aceştia primind acele salarii pe care le negociem şi nu vor depăşi 1000 de euro mediu, plus primele aferente, dar le vor primi la timp şi vor vrea să se joace fără să mai asistăm la proteste care nu-şi iau rostul. Vom împărţi veniturile salariale în aşa fel încât în tot returul şi cel regulat şi cel de play-off să se desfăşoare fără întreruperea pregătirii fizice şi a programului de lucru”, a declarat Marian Condescu, pentru un radio local.

    Condescu susţine că atât antrenorul cât şi jucătorii vor trebui să ia o decizie cu privire la viitorul lor la Pandurii până la începutul lunii ianuarie. „Aceşti jucători care au probleme şi nu le convine pentru că au fost minţiţi, sunt liberi să decidă acest lucru până pe 8 ianuarie. Echipa pe care o vom forma nu i s-a promis absolut nimic, vom spune adevărul, iar jucătorii vor trebui să joace în condiţiile pe care le-am spus. Vor fi şase luni de luptă, de sacrificiu şi de asumare şi din partea noastră şi a celor care vor veni”, a mai spus Marin Condescu.

    Marin Condescu a mai precizat că stadionul de la Motru urmează a fi inspectat de o comisie de la FRF, pentru a stabili dacă se pot desfăşura meciuri de Liga I. „Avem un sprijin clar din partea administraţiei locale de la Motru şi cu sindicatele din această zonă, dar şi toate din Uniune, vom crea condiţiile să jucăm la Motru pentru a readuce echipa aproape de suporterii adevăraţi”, a menţionat Marin Condescu.

    Acesta este de părere că prioritatea pentru Clubul Pandurii este salvarea de la faliment, dat fiind faptul că echipa se află în insolvenţă datorită problemelor financiare.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: