spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVin vremuri grele la Pandurii

    Vin vremuri grele la Pandurii

    Pentru Pandurii urmează o perioadă de foc. Trei meciuri consecutive pe teren propriu, două dueluri în campionat şi unul în Cupa României. Toate aceste trei meciuri sunt abordate de gorjeni cu gândul la victorie, antrenorul Petre Grigoraş fiind convins că echipa lui poate câştiga aceste partide. „Sper să nu ieşim din formă. Trebuie să recunoaştem că la ultimele partide echipa s-a prezentat bine din toate punctele de vedere, chiar dacă nu au ieşit rezultatele peste tot. Jocul bun ne dă speranţe”, spune Grig.

    Şi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu susţine că echipa a arătat forţă. „Nu ne-au ieşit rezultatele pe măsura jocului, dar aşa e în fotbal. Oricum, dacă vom continua să jucăm bine sunt sigur că vor veni şi rezultatele. Fotbalului nu trădează de multe ori. Chiar cred că putem obţine trei victorii din aceste trei meciuri, iar asta ar fi perfect pentru noi”, a mai adăugat şi Pârvulescu.

    Chiri profesionist

    Nu toate au fost miere şi lapte la Pandurii. Apărarea a dat greş în ultimele partide, iar asta se poaate interpreta prin absenţa din teren a lui Vlad Chiricheş. Jucătorul este o piesă importantă în angrenajul gândit de Grig, aşa că absenţa fundaşului ar putea fi consecinţa evoluţiei echipei din apărare. „Vlad reprezintă pentru mine un jucător profesionist de mare caracter. Şi mai ales după episodul Steaua, când a demonstrat ataşament echipei, deşi se ştia că e sub presiune şi că va pleca, ar fi chiar culmea să îl forţez acum. Chiricheş este un fotbalist la început de drum, adevărata performanţă abia acum începe pentru el şi cred că va putea demonstra asta chiar şi în meciurile care i-au mai rămas de jucat la Pandurii”, pune Petre Grigoraş. Tehnicianul are acum un motiv de bucurie, fundaşul lui preferat va începe din această săptămână antrenamentele. „O veste bună, dacă am putea să o numim aşa, ar fi şi revenirea lui Chiricheş. De săptămâna aceasta, cel târziu miercuri, va trece la alergări şi în funcţie de cum se va simţi va putea să reintre în programul normal. Este clar, pentru partida de campionat cu Gaz Metan Mediaş nu va intra în cărţi, dar sperăm ca măcar pentru cu „U” Cluj să fie apt”, spune Grigoraş.

    Ratează meciul cu Gazul

    Tehnicianul pandurilor nu vrea să rişte cu titularizarea lui Vlad Chirivcheş. Astfel, 100% jucătorul nu va evolua luni seara contra Gazului Metan Mediaş, fiind posibil însă să joace la finalul săptămânii viitoare. „Nu vom forţa nota, Vlad va reveni în echipă doar atunci când va fi apt 100%. Nu ştiu cum ar face alţii în locul meu, însă eu trebuie să judec ca om şi abia după aceea ca antrenor. Nu contează că din iarnă nu va mai juca la noi, eu voi judeca cu sufletul acest caz şi îl voi trata cu respect”, a mai declarat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: