spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVintilescu, primul antrenor al secției de fotbal de la CSM Târgu Jiu

    Vintilescu, primul antrenor al secției de fotbal de la CSM Târgu Jiu

    Fostul golgheter al Pandurilor, Sorin Vintilescu (45 de ani), este primul antrenor prezentat, oficial, la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu.

    De la 1 iulie, de când a devenit activă secția de fotbal, oficialii clubului gorjean au organizat preselecții pentru copii și au purtat negocieri cu viitorii antrenori care se vor ocupa de grupele de juniori ale clubului gorjean, iar Sorin Vintilescu este primul antrenor cooptat în cadrul secției de fotbal a CSM Târgu Jiu. Acesta va antrena grupa de vârstă 2014-2015. „Pentru mine, să antrenez copii, consider că este un privilegiu. Sunt un om fericit, care se duce la muncă cu zâmbetul pe buze”, a spus Sorin Vintilescu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

    „Mi s-a cerut să învăț copiii fotbal“
    Noul antrenor de la CSM Târgu Jiu a spus că : „Am fost sunat de directorul clubului și invitat la o discuție. Mi-a explicat proiectul și am acceptat pe loc. De ce? Pentru că, pentru prima dată în cariera mea de antrenor de copii și juniori nu mi s-a cerut să câștig meciul de sâmbătă, să câștig campionatul, sau să umplu vitrina clubului de trofee. Mi s-a cerut să învăț copiii fotbal, să-i pregatesc pentru fotbalul de mâine, adică pentru fotbalul seniorilor. Consider că menirea noastră, a antrenorilor de copii și juniori, este de a crește fotbaliști nu de a câștiga turnee, astfel încât, la sfârșitul junioratului copilul, să știe ce are de făcut pe teren, să nu resimtă impactul cu fotbalul seniorilor.
    Îmi doresc ca proiectul CSM să ajute copiii să fie mai sănătoși și să își împlinească visele.
    Pentru mine, să antrenez copii, consider că este un privilegiu. Sunt un om fericit care se duce la muncă cu zâmbetul pe buze. Vocabularul meu este prea sărac pentru a vă putea spune ce simt când un copil vine și mă ia în brațe după ce marchează un gol“.
    Cel mai prolific marcator al echipei Pandurii

    Ca fotbalist, numele lui Sorin Vintilescu va rămâne legat mereu de cel al echipei de fotbal Pandurii, fiind unul dintre jucătorii emblematici ai formaţiei gorjene. Și-a început cariera de fotbalist în orașul natal, la Craiova, dar consacrarea pentru fotbalistul oltean a venit la Târgu Jiu, alături de Pandurii. A fost unul dintre artizanii promovării echipei din Târgu Jiu pe prima scenă a fotbalului românesc, în anul 2005. Ani la rând, atât în Liga 2, cât și în Liga 1, a fost căpitanul echipei și cel mai prolific jucător al Pandurilor. A marcat primul gol pentru Pandurii în Liga 1 și a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene în Liga 1, în primele două sezoane.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: