spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlines"Vom face sigur transferuri"

    „Vom face sigur transferuri”

    Oficialul pandurilor mai spune: „E vorba de patru transferuri sigure, vrem să aducem jucători de valoare, să vină cu plus să fie peste ce avem noi”

    În această iarnă obiectivul pandurilor este atacarea unui loc de cupă europeană. Chiar şeful cel mare, Marin Condescu a anunţat acest obiectiv. Dar pentru a ajunge să se bată pentru locurile 2 şi 3 oltenii trebuie să fac ceva achiziţii şi se pare că acestea nu sunt chiar puţine la număr. „Vom face 4 transferuri sigure în această iarnă”, a spus Eugen Pârvulescu. Acesta detaliază susţinând că cei care vor veni vor creşte valoarea echipei târgujiene. „Vrem să aducem jucători de valoare, să vină cu plus să fie peste ce avem noi, şi pe care trebuie să cheltuim peste 500 de mii de euro”, a mai comentat Pâvulescu.

    Negocieri cu atacanţi şi mijlocaşi

    Gorjenii sunt în plină campanie de transferuri. Cel care se ocupă de mutări este Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv fiind în febra căutărilor în acest moment. Oficialul anunţă care sunt posturile deficitare. „E o prioritate transferul a unul sau doi atacanţi. Cred că toate echipele au nevoie de atacanţi, orice echipă are nevoie de om de gol, e un post cheie şi de aceea sunt importanţi şi scumpi. Personal aş vrea să-i luăm şi pe Pena şi pe Rocha”, a spus Pâvulescu. Totuşi, chiar dacă sufletul le stă la atac, oltenii sunt mai aproape de a semna cu un închizător. „Suntem în discuţii avansate pentru un mijlocaş la închidere. Aici stăm cel mai bine la nivel de discuţii”, a mai spus Pârvulescu.

    Oficialul pandurilor susţine că Marius Pena de la Oţelul este un atacant atractiv pentru orice echipă din Liga 1, iar în cazul în care vârful ar fi pus să aleagă între Dinamo şi Pandurii ar alege Oltenia. „Pe Marius Pena îl dorim, e un atacant care se pliază pe stilul echipei noastre. Cred că şi Oţelul va ţine cu dinţii de Pena pentru că au nevoie de atacanţi. Cred că ar alege Pandurii nu Dinamo, pentru că la Dinamo sunt frământări şi restanţe financiare”, a mai spus Pârvulescu. Mai mult, oficialul oltenilor se aşteaptă ca în perioada de pregătire la echipă să vină şi jucători la probe. „Este posibil să vină în primul stagiu 1-2 atacanţi la probe din străinătate. Şi antrenorul vrea să-i vadă la jocuri pentru că unul e antrenamentul şi altul e meciul. Amicalele sunt mai concludente decât antrenamentele”, a mai confirmat Pârvulescu.

    Ofertă pentru Matulevicius

    Referitor la situaţia lui Deividas Matulevicius, atacantul lituanian de la Pandurii dorit de Energie Cottbuts, Pârvulescu este convins că în următoarele zile totul se va rezolva cumva. „Există un interes pentru jucătorul Matulevicius venit din partea unui scouter din Germania pentru echipa Energie Cotbbuts. Cei de la această echipă îşi doresc un împrumut pe 6 luni, adică până la vară cu opţiune de cumpărare definitivă. Aşteptăm, am discutat cu jucătorul, el ar fi dispus să plece pentru că Germania e Germania. Pe împrumut e vorba de o sumă de bani, iar pentru vânzare e vorba de alţi bani. Sunt doar discuţii, vom mai discuta, iar în cel mai scurt timp vom vedea ce se întâmplă”, a comentat ieri Pârvulescu.

    Maxim a terminat-o cu Steaua

    Alexandru Maxim nu mai este în pole position de a ajunge în Ghencea. Jucătorul se îndepărtează pe zi ce trece de echipa lui Gigi Becali. Deşi cele două echipe au semnat contractul, jucătorul nu vrea să semneze transferul, aşa că totul va pica. Acest refuz al lui Maxim de a ajunge la Steaua l-a scos din minţi pe Becali care a şi găsit un vinovat pentru ratarea mutării. „Cred că îl îmbârligă impresarul şi o să îl distrugă, o să îl nenorocească. O să îl ducă Marinescu la cafenele prin Spania. Probabil impresarul îi spune: „bă, am ofertă din străinătate”. Eu am vorbit cu Giovani şi mi-a zis că au venit de la Chievo: „băi, Giovani, eu am un român care joacă 70 de minute, păi îl iau pe ăsta care joacă doar 15 minute? Ce să văd la el?” Dacă nu credeam în el, nu insistam atâta. Dacă nu vine iarna asta, renunţ. Înseamnă că nu au caracter, eşti numai aiurea. Nu ştiu cum să spun. Uite, spre exemplu, Iancu. A spus că vine să joace titular, dacă merită. Iancu are 18 ani şi este mai puternic decât el”, a declarat Gigi Becali.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: