spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVranjes pe cracă la Pandurii

    Vranjes pe cracă la Pandurii

    Grig: „Sunt total dezamăgit, s-a comportat ca un laş”

    Stojan Vranjes a reuşit să facă un super meci cu FC Braşov când a marcat două goluri, dar de atunci ceva s-a rupt. Practic, exact atunci impresarul mijlocaşului bosniac a ieşit în presă şi a anunţat că Stojan Vranjes va deveni jucător liber şi va pleca la o altă echipă fără ca oltenii să primească bani. Motivul, impresarul a anunţat că jucătorul pe care-l reprezintă nu are redactat contractul şi în limba maternă. De aici a pornit un întreg război care nu se va termina curând. Cert este că Stojan Vranjes n-a mai venit la antrenamentele lui Petre Grigoraş, iar antrenorul spune că nu-l va ierta pentru gestul făcut.

    Grigoraş, supărat pe jucător

    Absenţa nemotivată de la antrenamente a lui Vranjes l-a scos din minţi pe Petre Grigoraş. „Sunt total dezamăgit de Vranjes. Să nu uite că, practic, eu l-am scos pe acest băiat de la naftalină, pentru că stătea prin tribune, iar eu l-am băgat să joace. Dacă era bărbat, putea să-mi dea cel puţin un telefon şi să-mi spună că nu vrea să mai vină la echipă, cu toate că nu este decizie definitivă dată de vreo comisie în favoarea lui”, a comentat Petre Grigoraş. acesta merge mai departe şi-l anunţă pe jucător că nu mai are ce căuta la echipă. „Dacă vine conducerea trebuie să aleagă, ori eu, ori el. Mă gândesc deja la alte soluţii pe postul său, nu pot să-l aştept pe Vranjes”, a comentat Grigoraş.

    „Va fi sancţionat”

    La comisiile sportive din capitală există şi o reclamaţie făcută de impresar şi jucător la adresa clubului Pandurii. „Nu-i face bine jucătorului. Chiar dacă suntem în litigiu cu el, până la pronunţare trebuia să se prezinte la antrenamente. El are de doi ani contract semnat în limba română, semnat şi de el şi de impresar. Să îmi arate şi mie în Statute şi Regulamente că noi trebuie să îi facem contract şi în limba maternă. Noi ne luăm după Statutele şi Regulamentele de la noi. Atunci când a semnat, dacă nu înţelegea ce trebuia să semneze putea să ceară un contract în limba engleză şi dacă nici în engleză nu înţelegea, atunci eram obligaţi să-i aducem unul în limba maternă. Semnând pe toate paginile el a recunoscut acel contract. Culmea, după doi ani de zile s-a trezit că nu înţelege. În opinia mea, nu are cum să primească un răspuns favorabil din partea comisiei pentru că nu au niciun fond. Probabil, comisia ne va cere să-i facem jucătorului o convenţie în limba sârbă”, a comentat Pârvulescu. Acesta merge mai departe şi spune că jucătorul nu a procedat corect faţă de Grigoraş. „Dacă jucătorul ar fi stat de vorbă cu Grigoraş, cu siguranţă s-ar fi discutat altfel, dar să nu dai nici măcar un telefon, mi se pare un lucru deplasat. Grigoraş are nevoie de jucători de caracter. Vranjes spune că nu vine din cauza impresarilor, care nu-l lasă să vină, dar eu cred că el are cuvântul decisiv. Dacă el vine să joace pentru Pandurii, impresarul nu are ce să facă. Măcar să ne spună că nu vrea să mai joace la Pandurii. Gata, a dat două goluri şi acum e jucător mare. În opinia mea, cred că va fi dictată o suspendare de către conducere pentru jucător. Cred că Vranjes va fi trimis să evolueze pentru echipa a doua”, a mai spus Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: