spot_img
10 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVranjes şi Batin, puşi între ciocan şi nicovală

    Vranjes şi Batin, puşi între ciocan şi nicovală

    Vranjes este împrumutat până la vară de Pandurii la CFR, iar Batin invers

    Pandurii l-a împrumutat de la CFR până la vară pe Paul Batin. Acum, în iarnă şi CFR-ul l-a luat împrumut de la Pandurii pe Stojan Vranjes tot până la vară. Teoretic, cei doi jucători vor reveni la echipele la care au jucat, Batin la CFR iar Vranjes la Pandurii. Până una alta, sâmbătă jucătorii ar putea fi pe teren într-o situaţie cam ciudată să joace contra echipelor de care aparţin în acte.

    Nu e nicio restricţie

    În tur, atunci când Pandurii a jucat acasă cu CFR-ul, Batin nu a jucat. Acum, situaţia s-a schimbat după ce Vranjes a plecat sub formă de împrumut de la Pandurii la CFR. Astfel, conducerile celor două echipe au stabilit că jucătorii au drept de joc. „În tur a fost o înţelegere verbală. Nu a jucat, însă acum ambii jucători au drept de joc, Vranjes poate juca pentru CFR iar Batin poate juca pentru noi. E normal să joace amândoi, nu de alta sunt jucători profesionişti şi ar fi mare păcat să fie obligaţi să stea. Acum totul depinde de cei doi antrenori dacă vor decide să apeleze la serviciile celor doi”, a comentat Pârvulescu.

    Vranjes dă cu noi de pământ

    Stojan Vranjes a plecat pe uşa din dos de la Pandurii. L-a jignit pe antrenorul Petre Grigoraş, cel care îl băgase în circuitul fotbalistic al Ligii 1. Acum, Vranjes e la cuţite cu Grigoraş, însă jucătorul are şi un dinte împotriva echipei oltene. „Acum avem meci cu Pandurii, o echipă despre care nu poţi spune că e în formă pentru că au pierdut primul meci şi au terminat 2-2 cu Dinamo. Ei sunt echipă periculoasă, dar nu sunt în formă. Eu ştiu când sunt cei de la Pandurii în formă, asta s-a întâmplat în sezonul trecut când au avut cinci victorii consecutive. Sigur că sunt periculoşi, dar jucăm acasă şi trebuie să câştigăm cu oricine. Respectăm Pandurii la fel ca pe orice alt adversar, dar sunt convins că vom câştiga. Cu Dinamo au avut şi suportul publicului, e atmosfera specifică acolo şi asta a fost un plus pentru ei, dar acum jucăm la noi acasă şi trebuie să batem”, a comentat Stojan Vranjes.

    „Se bagă în seamă”

    Săgeata trimisă de Vranjes către fosta lui echipă i-a fost întoarsă de Cosmin Băcilă. „Cum nu e în formă Pandurii? Era să batem Dinamo în 10 oameni. Poate spune că Dinamo e în scădere şi Pandurii în creştere. O să fie meci greu la CFR, dar nu poate spune că nu suntem în formă. Nu are de unde să ştie că nu mai e pe aici. Vrea să se bage şi el în seamă, să atace sau mai ştiu eu ce să facă. Mergem să ne jucăm şansa, merg şi eu la meci să-i susţin de aproape. Nu pot sta la televizor, e altceva dacă mergi la meci”, spune Cosmin Băcilă.

    Pleaşcă şi Băcilă revin la anul

    Cosmin Băcilă a fost rupt de stelistul Gardoş, iar acum pandurul se află în perioada de recuperare. „Sunt mult mai bine. E altceva decât la Rusu şi Pleaşcă, e cu totul altă accidentare. După ce mi se va prinde osul 100% o să încep pregătirea. Cred că într-o lună încep antrenamentele, nu ştiu dacă voi prinde vreun meci din acest campionat. Nu ştiu dacă o să risc, o să văd cum sunt în acel moment. Nu am crezut că o să fie aşa de greu, credeam că trec mai repede, dar cu timpul e din ce în ce mai greu. Mai ales acum, stai în tribună le meciuri. E frustrant să stai în tribună şi să nu joci. De departe a fost cel mai urât moment al carierei mele. Eram într-o formă bună, eram la final de contract şi era o oportunitate pentru mine. Din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat. O să trec peste, dacă nu voi putea ajuta de acum echipa din vară sigur voi ajuta. Sunt în discuţii cu prelungirea, probabil săptămâna aceasta se va finaliza. Nu ştiu exact pe ce perioadă voi semna”, a declarat Băcilă care va reveni în sezonul viitor. Şi Marian Pleaşcă se află în perioada de recuperare. „Mă simt foarte bine, am început să alerg pe bandă. Mai stau aici încă o săptămână, apoi merg la Bucureşti să-mi schimbe programul. O să fac alergări şi pe teren, deocamdată alerg numai pe bandă. Aş putea să prind sfârşitul returului, dar nu vreau să forţez. Mai bine să încep pregătirea de vară. Returul acesta nu o să joc”, a spus şi Pleaşcă. Un alt pandur accidentat, Adi Rusu va reveni mai rapid pe gazon. „Eu cred că voi putea fi pregătit 100% din punct de vedere fizic în acest retur. Sunt şi un tip ambiţios şi aşa simt şi aşa cred, că voi fi apt pentru a-mi ajuta echipa în acest final de retur. Dacă e nevoie, oricând sunt gata să intru”, a spus Adi Rusu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: