spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesVrea Condescu să scape de Pârvulescu?

    Vrea Condescu să scape de Pârvulescu?

    Pandurii este echipa vicecampioană a României. Asta nu înseamnă că toate sunt bune şi frumoase la Târgu-Jiu. Între Marin Condescu şi Eugen Pârvulescu au apărut unele disensiuni legate în special de politica de transferuri. Este evident că Marin Condescu nu se mai are pe bune cu Eugen Pârvulescu, iar asta poate duce la un divorţ puţin aşteptat de cineva în urmă cu câteva luni de zile.

    Nu se teme de demitere

    Site-ul celor de la gsp.ro a anunţat că Marin Condescu îl va da afară pe Eugen Pârvulescu şi-l va numi în loc pe Felix Grigore, fost la Unirea Urziceni şi Universitatea Cluj. Informaţia a făcut vâlvă la nivelul echipei gorjene, aşa că Eugen Pârvulescu a avut o discuţie cu Marin Condescu să vadă cât adevăr este în acel zvon. „Am discutat cu domnul Condescu. Am vorbit, m-a sunat şi dânsul după ce a apărut acel articol. Era surprins, nu ştia nici dânsul şi m-a asigurat că nu sunt probleme. O să mergem împreună, vrem să facem lucruri bune, vrem linişte şi vrem să facem lucruri profesioniste”, a fost mesajul dat joi după-amiaza de Eugen Pârvulescu. Acesta ai spune că nu ţine cu dinţii de scaunul de preşedinte şi aşa cum a renunţat la arbitraj deşi mai putea arbitra, la fel poate pleca şi de la Pandurii. „Dacă e să se întâmple, o să primesc cu bărbăţie vestea, nu stau cu capul în pământ, ci cu fruntea sus. Am avut tăria de caracter să mă las de arbitraj cu 2 ani înainte de vârsta limită aşa că sunt puternic”, a mai punctat Pârvulescu.

    Transferurile au stricat totul

    În ediţia de ieri a cotidianului nostru lansam întrebarea cât de bune sunt transferurile pe care echipa gorjeană le-a făcut în această pauză de vară. Ei bine, tocmai pe marginea campaniei de achiziţii au apărut şi neînţelegerile în clubul oltean. Se pare că aducerea lui Adrovic dar şi posibila revenire a lui Vranjkovic, mutări făcute de Condescu au agitat rău de tot spiritele în echipă. Mai mult, nici venirea lui Erico da Silva nu pare a fi pe placul lui Marin Condescu, aşa că la echipă nu există o strategie comună de transferuri. Trebuie spus că în această vară la echipă au venit următorii jucători: Erico da Silva, Momcilovic, Adrovic şi Stanca.

    „Când am venit la Pandurii am promis că vom promova tinerii şi cred că asta am făcut. am făcut o echipă frumoasă aici, toţi am pus umărul. Am găsit la Târgu-Jiu un colectiv extraordinar, nişte oameni speciali în club cu care am lucrat foarte bine şi sper să continuăm munca bună în continuare. Discuţii şi zvonuri au fost, sunt şi vor fi în continuare”, Eugen Pârvulescu

    Te-ar mai putea interesa

    5 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: