spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Vreau un reviriment la echipă"

    „Vreau un reviriment la echipă”

    Jucătorii de la Pandurii Târgu-Jiu au fost băgaţi în şedinţă chiar de antrenorul lor. Petre Grigoraş a vrut să afle care este cauza prestaţiei jalnice a echipei în anumite momente ale jocurilor scurse până acum. În fiecare meci de până acum, gorjenii au jucat într-o repriză bine şi în alta slab, aşa că au apărut semnele de întrebare şi motivele de îngrijorare. „O luăm de la zero şi vreau să redevenim echipa ce-am fost. Toţi suntem vinovaţi, toţi trebuie să o scoatem la capăt. Ne asumăm ambele părţi responsabilitatea. Cert este că au recunoscut şi ei că a fost o schimbare de atitudine, o schimbare în a aborda pe toată durata partidei, poate s-au crezut mai siguri pe ei dar e nevoie de multă muncă şi seriozitate pentru a obţine rezultate”, spune Grigoraş. Acesta merge mai departe şi spune că jucătorii şi-au luat un angajament. „Promisiunea e că trebuie să redevenim echipa care am fost, echipă motivată şi determinată. Aşa am reuşit, când am fost o familie şi un grup unit. Nu au fost disensiuni între jucători, dar poate nu ne-am mai ajutat unii pe alţii. O luăm de la zero şi sperăm ca la meciul cu CFR vom arăta altfel din punct de vedere al atitudinii”, a spus Grig. Astfel, una din probleme e legată de partea psihologică a echipei. „Nu e o tragedie, suntem la plus unu la adevăr şi avem patru puncte în clasament. E un mare semn de întrebare vizavi de aceste fluctuaţii şi în mare am găsit câteva răspunsuri”, a mai adăugat Grigoraş.

    „Mă aşteptam la mai mult”

    Evoluţia echipei este sub aşteptările antrenorului Grigoraş. Tehnicianul se gândea că prestaţia bună avută de echipă în ediţia trecută de campionat va fi continuată şi în turul actualei ediţii. Însă, calculul a fost dat peste cap, iar tehnicianul este îngrijorat de situaţia echipei. „Nu trebuie să-mi piară optimismul pentru că de la mine pleacă toate. Mă aşteptam la mai mult decât am realizat în primele trei etape din punct de vedere al jocului şi nu al punctelor realizate. Pe mine jocul mă interesează. Cert este că mă aşteptam la altă evoluţie. Nu are rost să privesc înapoi, nu putem da timpul înapoi. Privesc cu optimism înainte. Vreau un reviriment al jocului, rezultatul să fie în urma jocului prestat. Dacă e să câştigăm bine, dacă nu jocul să meargă şi să ne dea speranţe pentru etapele următoare”, a mai adăugat Grigoraş.

    „Să batem CFR-ul!”

    Oficialii gorjeni recunosc că meciul programat luni seara pe Municipal între Pandurii şi CFR Cluj este unul foarte greu însă de la care aşteptările sunt mari. „Vreau să batem CFR-ul! Echipa noastră se mobilizează bine atunci când întâlneşte adversari tari”, spune preşedintele executiv al oltenilor, Eugen Pârvulescu. În schimb, antrenorul Petre Grigoraş vrea ca echipa să joace bine, iar apoi în funcţie de prestaţie cu siguranţă va veni şi rezultatul. „Vreau un reviriment la echipă. Vreau o schimbare de atitudine, să jucăm acelaşi fotbal pe care l-am practicat şi în returul campionatului trecut. Am încredere că după această discuţie pe care am avut-o cu jucătorii se va schimba ceva în bine”, a mai comentat principalul gorjenilor. Pentru meciul cu CFR, Grig nu se poate baza pe cel puţin trei jucători. „Băcilă şi Pleaşcă sunt accidentaţi, poate primul dacă îl vor lăsa durerile de spate va putea să joace. Nici pe Batin nu-l pot folosi pentru că a fost o înţelegere între cele două cluburi pentru a-l proteja pe jucător. Nu e nimic scris, dar e un cuvânt dat de cei doi preşedinţi pe care trebuie să-l respectăm”, a încheiat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: