spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Vrem să fim arbitraţi corect la Vaslui"

    „Vrem să fim arbitraţi corect la Vaslui”

    Se spune că e greu să arbitrezi la Vaslui. Gorjenii la ultima vizită în fieful lui Adrian Porumboiu au avut mari probleme de arbitraj. Centralul Robert Dumitru a făcut cadou echipei moldovene un penalti, iar asta a cântărit enorm în rezultatul final al partidei. Acelaşi arbitru a venit să arbitreze şi returul de la Târgu-Jiu, când din nou a făcut un cadou penalti moldovenilor. Toate motivele pentru ca oltenii să se teamă de un arbitraj ostil la Vaslui. Să fie Robert Dumitru trimis din nou? Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu nici nu vrea să ia în calcul o delegare a aceste central la jocul de duminică seara.

    „E greu de arbitrat”

    Robert Dumitru este arbitrul care a dezavantajat Pandurii în dubla cu FC Vaslui. Acum, Pârvulescu se teme de un arbitraj ostil. „Îmi doresc să avem parte de un arbitraj corect sper să nu fie Robert Dumitru, ştiţi bine cele două episoade de anul trecut cu el. În retur, anul trecut, atunci când băieţii l-au văzut la teren pe Robert Dumitru mi-au spus că nu avem nicio şansă. Am încercat să le ridic moralul, însă s-a văzut în teren ce a făcut în retur. Acum sper ca Alexandru Deaconu să ţină cont de trecut şi să evite o astfel de delegare”, a comentat Eugen Pârvulescu. Oficialul oltenilor nu vrea să nominalizeze vreun central care să conducă meciul de duminică. „Nu am cerut niciodată să fim ajutaţi, ci doar arbitraţi corect. Sper ca cei din CCA să ţină cont de faptul că e un derby şi să trimită un arbitru ecuson FIFA. Nu vreau să anticipez cine ar putea arbitra, însă aş fi de acord şi cu un debutant dar să fie corect. Sincer e foarte greu de arbitrat la Vaslui, şi ei se tem de noi, aşa că presiunea va fi suplimentară”, a mai declarat Pârvulescu.

    Cine ar putea „fluiera”?

    În condiţiile în care Robert Dumitru este recuzat la nivel declarativ, e clar că acest arbitru nu va putea arbitra în meciul de Duminică. Nici Alexandru Tudor nu ar putea fi la acest meci pentru că tot el a arbitrat ultimul meci al moldovenilor în campionat, la CFR Cluj. o variantă ar putea fi Sebastian Colţescu, Cristi Balaj, Paul Unimatan sau Radu Petrescu. Variante sunt şi Istvan Kovacs sau Marius Avram, însă totul va fi decis de Comisia Centrală a Arbitrilor.

    Apel şi la Zeiţa Fortuna

    Oficialul pandurilor susţine că la un meci la Vaslui unei echipe adverse îi trebuie şi noroc. „Ne trebuie şi noroc, face şi şansa parte din joc. Anul trecut în meciurile cu Vaslui nu am simţit ca şansa să fie de partea noastră. Ba din contră. Noi am ratat ocazii importante, iar ei au marcat când ne-am aşteptat mai puţin. Deci, în fotbal e nevoie şi de şansă”, a mai spus Pârvulescu.

    „FC Vaslui este o echipă puternică a campionatului. Vom avea un meci greu cu ei, însă şi ei se tem de noi. Este un meci derby între două echipe care au jucat frumos în acest campionat”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: