spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Vrem şase puncte din următoarele două etape"

    „Vrem şase puncte din următoarele două etape”

    Gorjenii vor debuta în noul sezon acasă contra CFR-ului, iar în următoarea etapă vor juca tot acasă contra Ceahlăului

    Debutul pandurilor în noul sezon este considerat unul pozitiv de către preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. „La Mediaş am reuşit să ne calificăm mai departe în Cupa Ligii. Apoi, la Craiova, un teren unde greu se vor obţine puncte am obţinut un punct, deci avem plus unu la adevăr. debutul a fost bun”, este concluzia lui Eugen Pârvulescu. Pentru gorjeni urmează acum o serie de alte două meciuri pe teren propriu din care oltenii vor să obţină maxim de puncte.

    Gorjenii, datori moral

    Gorjenii au planuri mari pentru următoarele două etape, preşedintele executiv luând pe rând cele două partide. „Până la urmă am luat un punct la Craiova, suntem la +1 în clasamentul adevărului, este un început bun pentru echipa noastră, dar meciul de la Craiova s-a încheiat odată cu ultimul fluier al arbitrului Cristi Balaj şi acum importantă e partida de duminică”, a declarat Pârvulescu. Oficialul echipei târgujiene susţine că echipa este datoare după prestaţia mai puţin bună din returul ediţiei trecute. „Jucăm acasă şi suntem datori publicului pentru prestaţiile din returul campionatului trecut, aşa că suntem obligaţi să câştigăm pentru fanii echipei noastre. Punctele sunt foarte importante chiar dacă e doar începutul stagiunii, vrem să le aducem suporterilor noştri bucuria unei victorii în acest meci”, a declarat Pârvulescu. Pentru preşedintele pandurilor, scopul în viitoarele două etape sunt obţinerea a şase puncte. „Pentru aceste două meciuri de pe teren propriu, obiectivul este de şase puncte. Cu punctul de la Craiova am avea 7 puncte, ceea ce ar fi foarte bine pentru primele trei etape. Am fi în grafic, însă ne aşteaptă meciuri grele cu CFR Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ”, a mai declarat Pârvulescu.

    Îi prindem obosiţi?

    Unul din avantajele pandurilor ar fi legat de programarea meciurilor oficiale ale celor două echipe. Dacă gorjenii au jucat vineri la Craiova şi vor mai juca duminică cu CFR, ardelenii vor juca în această seară la Minsk cu Dinamo în Europa League, iar duminică vor veni la Târgu-Jiu. Avantaj sau nu, rămâne de văzut. „Se pare că CFR Cluj este în formă. Îi felicităm pentru calificarea în turul III preliminar al Europa League şi le dorim succes acolo pentru că sunt bune punctele pe care le obţin pentru coeficientul UEFA. Au început bine şi în campionat, au zdrobit Ceahlăul, o victorie categorică, joacă foarte bine aşa că ne aşteaptă o partidă dificilă. Cred că CFR-ul va face o figură frumoasă în această ediţie de campionat. Noi, când am jucat anul trecut în Europa League şi când jucam şi meciurile de acasă tot în deplasare, am făcut mai multe puncte decât în returul campionatului, când am jucat fără jocuri în Cupa României sau cupele europene…”, a declarat Pârvulescu.

    „În fiecare meci noi ne dorim să câştigăm, nu contează că jucăm contra Stelei sau a CFR-ului, aşa că de la următoarele două partide ne dorim maximum de puncte”, Deyvidas Matulevicius, atacant Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: