spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Vrem victoria la Vaslui"

    „Vrem victoria la Vaslui”

    Pandurii Târgu-Jiu a pierdut cu ACS Poli Timişoara în ultima etapă, însă sâmbătă seara de la ora 19.00 gorjenii vor să dea lovitura la Vaslui. Pare un derby pentru locul 5, însă ambele echipe au mari probleme. Moldovenii au probleme financiare, neprimind nici licenţa pentru sezonul viitor, în timp ce târgujienii au probleme de exprimare în ceea ce priveşte fotbalul. „Nu pot să fie probleme mai mari aici decât la Vaslui, ei nu au luat licenţa, nu şi-au luat banii de mult timp. Noi măcar avem licenţa şi siguranţa că vom juca în Liga 1, plus că problemele salariale sunt rezolvate. Noi avem probleme de joc, exprimare, timpul e scurt şi nu ştiu dacă le voi rezolva până la final”, spune antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş.

    La bătaie pentru locul 5

    Tehnicianul pandurilor se aşteaptă ca în zilele următoare moldovenii să anunţe din nou că nu vor juca cu prima echipă, aşa cum au procedat în ultimele trei etape, însă nu va crede nimic. „Vaslui este o echipă puternică, care chiar dacă are probleme a dovedit că are jucători profesionişti şi toate meciurile pe care le-au jucat le-au tratat serios. Nu cred că Vasluiul va juca cu juniorii. Chestia e de o lună de zile că tot ameninţă că joacă cu juniorii şi nu a fost aşa. Aşa au păcălit şi pe Steaua, au mers şi au câştigat. La fel a fost şi la meciul cu Corona şi U Cluj, sigur vor arunca bombiţe şi la meciul cu noi dar sunt sigur că vor juca şi îşi vor apăra blazonul de fotbalişti”, a mai declarat Grigoraş. Tot referitor la acest meci, Grig o vede favorită pe echipa din Vaslui, însă îşi face curaj şi aşteaptă o reacţie din partea elevilor săi. „La cum ne prezentăm e un duel dezechilibrat. Vaslui a demonstrat, a avut rezultate bune. Mizez pe dorinţa echipei mele, vedem câtă putinţă avem şi vor încerca că merită să rămân la Pandurii. Vedem, orice se poate întâmpla. Pandurii a câştigat două meciuri în deplasare pe terenuri unde se câştigă greu. Vedem ce se va întâmpla, trebuie răbdare şi la final facem o analiză pertinentă şi aflaţi toate detaliile”, a mai declarat Grigoraş.

    Puncte cu miză

    Şi preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu spune că meciul de la Vaslui este unul greu pentru ambele echipe. „Prin momentele prin care trec jucătorii şi conducerea echipei vasluiene nu doreşte nimeni să treacă. Păcat că se pierde o echipă valoroasă în fotbalul românesc, nu este un lucru bun. Noi ne ducem la Vaslui să câştigăm, mai avem şanse şi la locul 5, orice punct este important pentru moralul echipei. Sunt sigur că echipa noastră va acumula puncte în acest final de sezon, sunt puncte importante, ne gândim şi la drepturile TV, orice loc în plus în clasament contează şi din punct de vedere financiar”, a mai declarat şi Eugen Pârvulescu.
    Dacă preşedintele este optimist, antrenorul este resemnat. „Jocul echipei suferă, sunt suficient de multe cauze. Ne vom chinui să câştigăm ceva dar ne va fi greu. Vom încerca să scoatem puncte, dar sunt probleme mai mari şi mai multe pe care încercăm să le rezolvăm în cel mai scurt timp iar din vară să avem o nouă strategie vizavi de noul campionat”, a comentat Grigoraş.

    Două absenţe

    Pentru meciul de sâmbătă, Petre Grigoraş nu va putea miza pe serviciile a doi jucători. Mamele este suspendat, Buleică este accidentat, Paraskevas incert, însă Nicoară a revenit, aşa că lotul este valid. Cum deplasarea e lungă, gorjenii su decis să plece de la Târgu-Jiu cu două zile înainte de joc, adică joi dimineaţa urmează s se plece spre Vaslui. „Păcat că nu avem infrastructură, noi mergem acum la Vaslui, mergem două zile numai cu autocarul”, a mai declarat şi Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: