spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVremea schimbărilor la Pandurii

    Vremea schimbărilor la Pandurii

    Filippetto şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa gorjeană

    În fiecare pauză competiţională se fac mişcări de trupe în fotbalul românesc. Majoritatea echipelor se bazează pe transferuri fără bani, ceea ce pare să fie normal într-un fotbal îngropat în datorii. Cei de la Pandurii nu dispun de un buget de transferuri, aşa că jucătorii care vor veni vor fi aduşi doar din postura de liberi de contract. Însă, până să fie aduşi jucători, cei de la Pandurii trebuie să elimine anumiţi jucători din lot. Este vorba de cei care nu au dat randamentul scontat, lucru confirmat şi de Edi Iordănescu. „Am avut o discuție cu conducerea, am ajuns la anumite acorduri și sunt 5-6 jucători de care ne vom despărți. Nu pot să fac încă public numele pentru care sunt anumite etape care trebuie parcurse, umane și profesionale”, spune Edi Iordănescu. Printre cei care îşi vor rupe contractele cu Pandurii se află următorii jucători: Wellington, Şandru, Vasiljevic, Alexandru Dan dar şi Filippetto.

    sport-01-23

    Filippetto a plecat

    Primul divorţ s-a produs. Ezequiel Filippetto a cerut rezilierea contractului cu Pandurii motivând faptul că are o problemă de familie în Argentina şi nu mai poate sta în România. Este vorba de soţia sa care este grav bolnavă. „Vreau să-i mulţumesc lui Eze pentru aportul său la parcursul foarte bun al echipei din acest sezon. Din păcate, o problemă de sănătate familială îl împiedică să mai joace în Europa pentru anul următor şi, de comun acord, am reziliat colaborarea noastră. Îi dorim sănătate familiei şi baftă în continuare în carieră”, a declarat şeful pandurilor, Narcis Răducan. Transferat în vară de Pandurii Târgu-Jiu, Ezequiel Filippetto, 28 de ani, a făcut parte din lot la toate meciurile acestui sezon şi a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei, el evoluând în 16 partide din acest sezon şi fiind titular în 14 dintre cele 23 de meciuri ale campionatului, în care a evoluat toate cele 90 de minute.

    Unii pleacă, alţii vin

    Edi Iordănescu a anunţat că vrea neapărat transferuri. „Trebuie să ne mișcăm foarte repede și să înțelegem că dacă Pandurii este deja cu un picior și jumătate în play-off și în Europa, în play-off nu mai poți să-ți permiți să faci experimente, trebuie să ridicăm nivelul valoric. Vom trage linie și sigur ne vom despărți de o serie de jucători, undeva la 4-5 jucători, care e posibil să pună punct colaborării cu Pandurii, urmând ca în locul lor să punem 3-4 jucători. Vreau calitate nu cantitate”, spune Edi Iordănescu.

    Miza pe tineri

    Totuşi, tehnicianul spune că va continua să pună accent pe promovarea tinerilor. „Au fost promovați jucători de la echipa a doua, tineri, și sunt în continuare în atenția mea. Voi lua și în cantonament 3-4 jucători de la echipa a doua, dar, așa cum am spus, când joci meciuri numai cu Steaua, Viitorul, Dinamo, Astra și ASA sau cine mai apare în play-off, ai nevoie de calitate și nu putem să mergem pe experimente”, a mai spus Edi Iordănescu. Tot Edi Iordănescu spune că deşi echipa lui a fost implicată în lupta pentru supremaţie nu s-a sfiit să rişte şi să mizeze pe tineri. „Am văzut acum, la meciul cu Astra, că și din naivitate am pierdut două puncte mari. Nu avem experiență, nu știm să ne batem la campionat sau la cupele europene. Aceeași șmecherie fotbalistică ne-ar fi fost utilă, de aceea am nevoie de 3-4 jucători importanți, grei, care să vină să se bată și să se impună în primul unsprezece rapid”, a comentat Edi Iordănescu.

    „Dacă va fi vreo ofertă extrem bună pentru cineva, avantajoasă pentru club și jucător, nu mă voi opune. Voi solicita ca un procent important să se redirecționeze spre transferuri. Dacă vindem atunci vor fi și bani și vom putea face niște eforturi pentru a ne întări. Dacă nu vom vinde nimic cu atât mai bine și ne vom concentra pe jucători care să vină gratis, există o listă întocmită și care a fost adusă la cunoștința președintelui. Lista conține și nume concrete, sunt 3-4 jucători nominalizați de mine. Accept și faptul că unii sunt greu de adus, dar de aceea am dat 3-4 jucători pentru fiecare poziție ca măcar unul să fie adus”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: