spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertWeek-end fericit la Energia

    Week-end fericit la Energia

    Ambele echipe au câştigat în deplasare, handbalul la Călăraşi iar baschetul la Miercurea Ciuc

    Din nou motiv de sărbătoare la Energia. Cele două secţii sportive au reuşit victorii în acest final de săptămână şi se menţin cu şanse reale în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor. Cei de la handbal au câştigat în deplasare la Dinamo Călăraşi, în timp ce baschetbaliştii s-au impus greu pe terenul uneia dintre cele mai slabe echipe din Divizia A, BC Miercurea Ciuc. Dar, victoria rămâne victorie.

    Handbalul rămâne sus

    Energia lui Liviu Andrieş a câştigat pe merit la Călăraşi un meci de care s-au temut toată iarna. S-a terminat 29-35 la pauză 14-15, rezultat care păstrează echipa noastră în lupta pentru primele cinci locuri care sunt şi poziţii de cupe europene. „A fost un meci greu, aşa cum ne aşteptam. Dar, am jucat cu cap, nu am mai greşit aşa cum făceam în trecut şi asta ne-a ajutat. Am fost superiori gazdelor, am jucat ca o echipă bine legată şi asta a cântărit destul de mult. Tot grupul şi-a făcut treaba, apărarea a mers aşa cum trebuie, atacul la fel, aşa că sunt mulţumit de ceea ce am realizat. Este o victorie importantă”, spune antrenorul Liviu Andrieş despre acest joc de la Călăraşi. În acest meci s-a remarcat interul Ciprian Şandru, autor a opt goluri. „Ciprian a făcut un meci bun atât în atac cât şi în apărare. A jucat 60 de minute, iar asta contează mult pentru că a suplinit absenţa lui Andrei Păiuş, a mai spus Andrieş.

    Succes în prelungiri

    Şi baschetbaliştii de la Energia au reuşit să câştige. Elevii lui Slobodan Nikolic s-au impus la BC Miercurea Ciuc, echipă care a câştigat un singur meci în cele 15 etape scurse până acum. Astfel, oltenii erau favoriţi la victorie, însă acest statut nu i-a ajutat prea mult. Gazdele au câştigat primele două sferturi 19-17 şi 20-19, în timp ce oaspeţii şi-au adjudecat ultimele două sferturi cu scorurile de 23-25 şi 11-12. astfel, după 40 de minute scorul era egal, 73-73. A fost nevoie de o mini repriză de prelungiri de cinci minute, perioadă în care Energia a fost mai bună şi a câştigat pe merit cu 89-81 un meci pe care nu aveau voie să-l rateze.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: