spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertWeek-end plin de fotbal la Complexul Dolce Vita!

    Week-end plin de fotbal la Complexul Dolce Vita!

    Campionat-PrimariiWeekendul acesta se anunţă unul încărcat de fotbal. Ultima etapă din această iarnă din Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu aduce 14 meciuri în cele 3 competiții: Campionatul Primăriilor din Județul Gorj, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj.

    Campionat-Firme-si-Institutii--PubliceBalonul încălzit din Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu e gazdă sâmbătă și duminică la ultimele meciuri din această iarnă din cele trei competiții de minifotbal organizate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj. Debutul se face sâmbătă la prânz în Campionatul Primăriilor din Județul Gorj. Etapa cu numărul 15 aduce 5 dueluri foarte interesante, un joc fiind amânat la cererea ambelor echipe implicate: Primăria Fărcășești și Primăria Motru. Liderul Primăria Telești are șansa să se revanșeze după eșecul din etapa trecută cu Primăria Negomir și să se desprindă temporar în fruntea clasamentului. Asta în cazul în care reușește să învingă echipa Primăria Albeni, o echipă care poate pune probleme oricui.

    Program, etapa 15, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, sâmbătă:
    12:00 Primăria Mușetești – Primăria Negomir
    13:00 Primăria Telești – Primăria Albeni
    14:00 Primăria Godinești – Roșia de Amaradia
    15:00 Primăria Bălănești – Primăria Turburea
    16:00 Primăria Tg-Cărbunești – Primăria Bălești
    Reprogramat: Primăria Fărcășești – Primăria Motru

    Campionat-Dolce-VitaTot sâmbătă se joacă și meciurile contând pentru etapa a 13-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. Cu o săptămână înaintea duelului direct care va avea influențe majore asupra titlului de campioană, Dream Team și Peppy Dolce Vita au nevoie de victorii. Cele două pornesc cu statutul de favorite certe în duelurile cu ultimele două clasate din campionat, Ecologiștii Târgu-Jiu respectiv Karma Târgu-Jiu. Ultimele două sunt însă oricând capabile de surprize așa că e de așteptat ca Dream Team și Peppy Dolce Vita să nu aibă viață ușoară sâmbătă.

    Program, etapa 13, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, sâmbătă:
    17:00 Karma Târgu-Jiu – Peppy Dolce Vita
    18:00 Farmacia Victoria – Primăria Bîlteni
    19:00 Real Târgu-Jiu – Primăria Rovinari
    20:00 Minprest Rovinari – ISU Gorj
    21:00 Dream Team – Ecologiștii Târgu-Jiu
    Week-end-ul fotbalistic din Complexul Dolce Vita se încheie, ca de fiecare dată, duminică odată cu meciurile din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Aflat la ediția cu numărul doi, acest campionat este dominat de echipa PROFI, o echipă ce și-a construit un lot foarte puternic și cu ajutorul căruia a obținut 10 victorii din tot atâtea meciuri. Duelul de urmărit duminică este cel direct pentru locul 2, între echipele ENGIE și I.J.J. Gorj, echipe despărțite de numai 3 puncte în clasament. Liderul PROFI va întâlni în etapa cu numărul 11 echipa CARREFOUR.

    Program, etapa 11, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, duminică:
    15:00 ARTEGO – I.P.J. GORJ
    16:00 I.J.J. GORJ – ENGIE
    17:00 CARREFOUR – PROFI
    18:00 MACOFIL – MEDIA GORJ

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: