spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertZeci de sportivi, premiați de Consiliul Județean! Au primit bani și diplome

    Zeci de sportivi, premiați de Consiliul Județean! Au primit bani și diplome

    22 de sportivi gorjeni, care au înregistrat performanțe anul acesta la competiții naționale și internaționale, au fost premiați de Consiliul Județean Gorj.

    Zeci de sportivi, premiați de Consiliul Județean! Au primit bani și diplomeTinerii sportivi de la CS Pandurii Târgu-Jiu au obținut medalii la atletism, lupte și box. Sportivii care au participat la Campionatele Europene și Mondiale au primit din partea CJ Gorj câte 1.000 de lei, campionii naționali 600 de lei, iar cei care au obținut doar medalii la Campionatele Naționale cu 300 de lei. „Anul acesta am premiat toți sportivii! Avem 22 de sportivi premiați de către președintele CJ Gorj. Avem o fată și un băiat-Andreea și Adrian- care sunt cei mai buni sportivi ai județului Gorj. Îi felicităm pe toți și le dorim rezultate și mai bune”, a spus Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu.

    Andreea Pâșcu și Andrei Garcea, cei mai buni sportivi din Gorj

    Zeci de sportivi, premiați de Consiliul Județean! Au primit bani și diplomeZeci de sportivi, premiați de Consiliul Județean! Au primit bani și diplomeAtleta Andreea Pâșcu este cea mai bună sportivă din județul nostru. Tânăra a obţinut medalia de bronz la Campionatul European de Cros din Sardinia, competiţie desfăşurată luna aceasta şi a făcut parte din echipa de senioare a României. În noiembrie, Pâşcu a devenit vicecampioană balcanică, la competiţia care a avut loc în Serbia. Tot la Campionatul Balcanic a ieşit vicecampion, la juniori, şi Adrian Garcea. Cei doi gorjeni au fost premiaţi la Gala Alteţilor României care a avut loc pe 14 decembrie, la Bucureşti. De asemenea, ei au fost premiaţi şi de către preşedintele CJ Gorj, Cosmin Popescu. „După un an de multă muncă, ne sunt răsplătite eforturile și ne simțim bine! Îmi doresc să obțin alte medalii la campionatul european, dar și la alte competiții la care voi participa!”, a spus Adrian Garcea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: